Ipoteză uluitoare în cazul Simonei Halep! „Nevasta lui Mouratoglou, geloasă și alertată că între soțul său și Halep ar fi mai mult decât o relație profesională...”

Lumea sportului este încă în șoc după suspendarea Simonei Halep, în controversatul caz de dopaj al cărei tenismena este protagonistă de atât de mult timp. În ediția de luni din „Gazeta Sporturilor”, faimosul jurnalist Ovidiu Ioanițoaia a abordat acest subiect complicat în editorialul său.

Jurnalistul a vorbit despre colaborarea dintre Halep și Mouratoglou / foto: Getty Images
Jurnalistul a vorbit despre colaborarea dintre Halep și Mouratoglou / foto: Getty Images

Întreaga noastră țară, cât și lumea tenisului, în general, este încă în șoc după suspendarea oficială de 4 ani pe care a primit-o Simona Halep. Tenismena deja nu a mai putut participa la competițiile de tenis din luna octombrie, a anului 2022, iar această interdicție va continua până în 2026.

Odată cu venirea verdictului, nenumărate voci din tenis, cât și din afara acestuia, au dorit să își împărtășească opinia despre acest caz controversat. Iar, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Adevărul, în cadrul editorialului său din din ediția de luni a ziarului „Gazeta Sporturilor”, chiar și faimosul jurnalist Ovidiu Ioanițoaia a vorbit despre cazul Simonei Halep, în editorialul său.

„Îmi închipui că ați auzit și dumneavoastră zvonul, cine nu l-a auzit?!, conform căruia nevasta lui Mouratoglou, geloasă și alertată că între soțul său și domnișoara Halep, de-acum divorțată, ar fi mai mult decât o relație profesională, i-ar fi strecurat Simonei în mâncare ceva care s-o compromită. Personal, exclud varianta. Slobodă pretutindeni, gura lumii vorbește vrute și nevrute”, a scris Ovidiu Ioanițoaia în editorialul său, conform sursei citate.

Ovidiu Ioanițoaia, despre colaborarea dintre Halep și Mouratoglou

Deși jurnalistul nu dă crezare teoriilor conspirației, care au început să roiască imediat în jurul acestui caz atât de mediatizat, el spune că rămâne un fapt că Simona Halep nu a făcut o alegere fericită atunci când a început parteneriatul cu faimosul antrenor de tenis.

„Pe de altă parte însă, colaborarea cu Mouratoglou, antrenor și antreprenor cu aere de guru, nu i-a priit Simonei. Cunoscătorii, cei din anturaj, apreciază că s-a întâmplat așa din pricină că francezul nu s-a mulțumit s-o pregătească și s-o îndrume pe constănțeancă, el urmărind, și izbutind, mai mult decât atât. Mult mai mult”, a încheiat acesta.

image
image
image
image
image
image
ronaldo ceas jpg
Martina Navratilova, Getty jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Leo Messi, Getty Images jpg
Messi jpg
simona halep (getty images) jpg
ivan provedel, lazio roma (getty images) jpg
image
actualitate.net