„Uitați-vă la musculatura ei și veți înțelege!” Pompiliu Popescu, fost medic al naționalei, interviu exploziv despre Simona Halep

Fostul medic al naționalei de fotbal, Pompiliu Popescu, a oferit un interviu exploziv despre cazul Simonei Halep, cât și despre opiniile sale referitoare la această situație.

Medicul a vorbit pe larg despre cazul Simonei Halep / foto: Getty Images
Medicul a vorbit pe larg despre cazul Simonei Halep / foto: Getty Images

Potrivit celor de la Adevărul, Pompiliu Popescu, fost medic al naționalei de fotbal, a vorbit pe larg despre cazul Simonei Halep, care șocat întreaga țară, cât și lumea tenisului. Medicul nu s-a dat deloc în lături de la a-și face clare opiniile despre acest subiect, vorbind în termeni duri și începând cu părerea sa despre dacă a știu, sau nu, Simona Halep că utilizează substanțe interzise.

„Eu cred că a știut. Uitați-vă la musculatura ei și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba. Ea a greșit că nu a recunoscut, așa ar fi avut parte de o pedeapsă mai mică. A făcut greșeala de a se lua la luptă cu laboratoarele atestate, adică exact de partea din proces inatacabilă. E o pierdere de vreme să contești laboratoarele”, a declarat Pompiliu Popescu, conform sursei citate.

De asemenea, el a mai spus că oricum nu ar conta dacă ea a știut sau nu, odată ce a fost depistată dopată. Pompiliu Popescu a mai vorbit și despre eficiența substanței pe care a utilizat-o Halep.

„Pentru un medic acestea sunt discuții fără rost. Simona Halep a fost testată, depistată pozitiv și suspendată. Punct. Nu contează ce a vrut, ce n-a vrut să facă, de unde a luat substanța. Din moment ce substanța era în corpul ei, ea era dopată”, a spus acesta. „În niciun caz un medic nu ar prescrie așa ceva! Niciun doctor nu-și asumă riscul imens ca acel sportiv să fie prins și să plătească și el.”

Pompiliu Popescu, interviu exploziv despre cazul Simonei Halep

Medicii nu apelează la așa ceva, dar sunt tentați de astfel de practici preparatorii fizici, antrenorii. Ei sunt interesați să arate că vin cu ceva în plus, că sunt mai buni decât erau aceia pe care i-au înlocuit”, a declarat medicul.

După părerea acestuia, TAS nu va schimba absolut nimic în cazul Simonei Halep. „Exclus! Cel mai important element din proces e proba, iar rezultatul ei spune că Halep s-a dopat. TAS nu poate face altceva decât să constate rezultatele probelor. Simona să fie mulțumită că nu-i sunt retrase titlurile și că rămâne cu zecile de milioane de euro pe care le-a câștigat, fiindcă ar fi putut fi dată în judecată pentru recuperarea banilor, măcar din momentul în care a fost depistată”, a declarat Pompiliu Popescu.

De asemenea, fostul medic al naționalei a vorbit și despre modul în care este susținută Simona Halep în țară. „E o convingere pornită dintr-un naționalism tâmpit”, a spus acesta. „Probele doping și rezultatele lor înseamnă matematică, nu dat din gură aiurea.”

Nick Kyrgios, declarații tranșante despre Simona Halep

Kyrgios a vorbit deschis despre acest subiect / foto: EPA EFE
Kyrgios a vorbit deschis despre acest subiect / foto: EPA EFE

Tenismenul Nick Kyrgios a vorbit și el despre cazul Simonei Halep, iar australianul nu a ezitat nicio clipă din a-și face clare opiniile. „Ehhh, nu chiar. Eu duc bătălii de 5 seturi cu banane și coca-cola, iar rezultatele mele vorbesc de la sine. Poate jucătorii ar trebui ca pur și simplu să nu mai ia rahaturi dubioase. Să se uite în oglindă la finalul zilei și să-și spună: «Da, am făcut totul corect». Nu e dificil”, a spus acesta, referitor la suspendarea pe motiv de dopaj a lui Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net