Vestea momentului din tenis. Serena Williams este, din nou, însărcinată

Fosta jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, Serena Williams, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Click! vă arată primele imagini cu burtica de gravidă. 

Serena Willams va deveni mamă pentru a doua oară / foto: arhivă personală
Serena Willams va deveni mamă pentru a doua oară / foto: arhivă personală

Câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam, a anunţat că ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, îşi măresc familia, anunțul fiind făcut la Gala Met de luni seară. Williams, care s-a retras din tenis după US Open de anul trecut, şi Ohanian au o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017.

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris Williams, pe Instagram, atașând fotografii în care apare cu burtică de gravidă.

La marele eveniment, Serena a purtat o rochie Gucci şi bijuterii Tiffany. Într-un interviu pe covorul roşu, cu LaLa Anthony pentru Vogue, Williams a declarat că a fost încântată să împărtăşească, în sfârşit, marele ei secret cu lumea.

„Mă simt bine acum. Pot să respir”, a spus Williams. „Nu mai trebuie să mă mai ascund”.

Cum își intimida Serena Willams adeversarele

La sfârșitul lui octombrie anul trecut, Sorana Cîrstea povestea ce interacțiune a avut de-a lungul timpului cu marea Serena Williams.

Aflată de mulți ani în top 100, în clasamentul WTA, Sorana Cârstea s-a ciocnit, de câteva ori, de-a lungul timpului, cu cea mai titrată tenismenă din istorie. Fostul lider mondial își domina adversarele încă din vestiar.

„Mă intimida rău. La ea era antrenată treaba asta, să te intimideze din vestiar. În primul rând, Serena nu vorbea cu nimeni din vestiar, cu nicio altă jucătoare.

Noi avem vestiarul comun. E un pic ciudat la început, când vezi pe cineva la televizor, și apoi mergi să joci contra ei. În vestiar nu vorbea cu nimeni și avea o aură care te intimida”, a declarat Sorana Cîrstea, în podcas-tul „La Fileu”.

Cum vedea Serena la tunee  era înconjurată de foarte mulți oameni

Sorana Cârstea a mai dezvăluit și ce se întâmpla pe tunel, înainte de intrarea în arenă. Acolo, Serena Williams era însoțită de antrenor, sparring, preparator, mamă, soră, cățel și frizer de cățel.

„Nu am să uit, jucam finala la Toronto, în 2013. Jucam foarte bine, bătusem jucătoare bune. Ai tunelul care te duce spre arenă. În mod normal, pe tunel, până te strigă, ai vreo 5 minute. E un punct unde trebuie să te întâlnești. Toată lumea, în momentul în care te-a preluat, te duci singur. Echipa se duce pe cealaltă parte și se duce în tribună. Ea rămânea cu tot staff-ul, mereu.

Eu eram singură, acolo, mică, iar ea cu staff-ul. Era înconjurată de foarte mulți oameni. Ea stătea cu toate persoanele respective în tunel. Avea de la antrenor, sparring, preparator, fizio, mamă, soră, cățel, frizer de cățel.

Te trezeai singură, ea era cu 10 persoane lângă, înaltă, masivă, care impunea foarte mult respect. Ei râdeau, glumeau, făceau și un pic de caterincă. Tu intrai pe teren, apoi intra ea, în urale, în delir.

La încălzire, bați puțin de pe spate, de pe linie și apoi te duci să faci câteva voleuri. De pe spate, dădea ușor mingea, cu 2 la oră. Când se ajungea la voleuri, dădea full în tine. Și când dădea full, dădea.

În zilele ei, a fost o jucătoare extraordinară. Știa când să apese pe accelerație, avea forță și o tehnică impecabilă. Era și inteligentă în joc, știa când să apese, când să lase. N-am jucat de atâtea ori cu ea ca să pot să mă simt confortabil”, a declarat Sorana Cîrstea conform Digisport.

image
image
image
image
image
image
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
olivia cucos jpeg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net