Vești proaste pentru Simona Halep. WTA, categorică în privința sportivei

Ultima actualizare:

WTA a anunțat, astăzi, locul pe care-l ocupă Simona Halep în clasament. Consecințele poziției mult mai slabe pe care o ocupă în acest moment, din cauza faptului că nu a mai putut participa la competiții în urma cazului de dopaj în care este implicată, sunt dureroase. Sportiva româncă a coborât sub locul 1.000, așa cum a anunțat WTA și, din păcate, ea nu va mai putea participa decât la turnee foarte slab cotate. Mai exact, nu va mai putea juca la U.S.Open sau la Wimbledon. O vom putea vedea doar în turnee din Asia, Africa sau Europa de Est. 

Halep nu va mai putea juca la U.S.Open sau la Wimbledon. Foto: Click.
Halep nu va mai putea juca la U.S.Open sau la Wimbledon. Foto: Click.

Halep nu a mai jucat tenis de aproape un an

WTA a anunțat, astăzi, că Simona Halep ocupă poziția 1024. Asta pentru că nu a mai avut șansa să joace niciun meci de aproape un. În octombrie 2022, sportiva româncă a susținut ultimul său meci în primul tur la US Open, atunci când a și fost învinsă de ucraineanca Snigur.

 40.000.000$ a obținut Simona Halep din tenis, dar anul acesta câștigurile sale din sportul care au consacrat-o, din cauza faptului că nu a jucat, nu au existat.

Aflându-se pe locul 1024, Halep nu poate aștepta să fie invitată să joace la mari turnee, acolo unde sunt convocate deobicei jucătoare din Top 100. 

În ceea ce privește jucătorii care sunt sub locul 1.000, cum e cazul sportivei noastre, aceștia joacă la Nakhon Si Thammarat 6, în Thailanda sau la Monastir Tunisia. Turnee cu premii de 15.000$. 

Despre sportiva româncă

Halep a deținut locul 1 mondial în clasamentul WTA la simplu. A ajuns pentru prima dată pe primul loc în octombrie 2017 și a ocupat această poziție timp de mai multe săptămâni.

Sportiva este cunoscută pentru jocul ei agresiv de la linia de fund, abilitățile sale defensive excepționale și capacitatea de a se deplasa rapid pe teren. Ea are un backhand puternic și este recunoscută pentru inteligența ei în jocul de teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net