Doi dintre cei mai mari sportivi din istorie vin în România! Biletele sunt deja disponibile

Ultima actualizare:

Doi dintre cei mai mari sportivi din istoria tenisului vor veni în România! Aceștia vor disputa împreună un meci demonstrativ la BT Arena, din Cluj-Napoca, în luna iunie! Este vorba despre legendarii Andre Agassi şi Steffi Graf, care vin în țara noastră cu ocazia celei de-a 5-a ediții a Sports Festival!

Andre Agassi și Steffi Graf vin în România
Andre Agassi și Steffi Graf vin în România

Potrivit celor de la adevarul.ro, se pare că toți cei care își doresc să admire aceste legende ale tenisului în persoană o vor putea face pe data de 15 iunie!

„Demonstrativ de tenis de excepţie la Sports Festival 2024! Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show în 15 iunie. Cel mai celebru cuplu din tenis joacă în premieră în România. Andre Agassi şi Steffi Graf, doi dintre cei mai mari jucători ai tenisului mondial, vor juca la Sports Festival în cadrul unui demonstrativ de excepţie.

Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, de la ora 18:00, în BT Arena, în cadrul celei de-a cincea ediţii a festivalului (13-16 iunie 2024). Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, alături de alţi doi invitaţi speciali care urmează să fie anunţaţi în scurt timp”, scrie într-un comunicat, potrivit sursei citate.

Andre Agassi şi Steffi Graf vin în România

Cei doi sunt un cuplu legendar în lumea tenisului / foto: IStock
Cei doi sunt un cuplu legendar în lumea tenisului / foto: IStock

Primele 1.000 de bilete urmează să fie puse în vânzare de luni (15 ianuarie), pe site-ul entertix.ro, cu preț de Early Bird. Mai precis, la Cateogria 1, un preț costă 180 de lei, în timp ce la categoria 2, prețul este doar de 120 de lei. Dacă doriți un bilet VIP, trebuie să scoateți din buzunar 700 de lei.

„Ne dorim să celebrăm ediţia a cincea a Sports Festival alături de publicul nostru, iubitorii de sport din România. Evenimentul pregătit anul acesta este cel mai mare din portofoliul nostru de până acum”, a spus, conform sursei, Patrick Ciorcilă, business development şi co-fondator Sports Festival.

„Avem în teren doi jucători care au câştigat 30 de titluri de Grand Slam împreună şi amândoi au stabilit recorduri greu de egalat: Andre Agassi şi Steffi Graf. Această ediţie va fi de neuitat. Am ridicat ştacheta foarte mult, dar publicul din România merită să aibă oportunitatea de a vedea legendele sportului care ne-au făcut să visăm”, a mai continuat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net