Becali s-a făcut scouter. A descoperit singur un fundaş central şi îl transferă la iarnă

11 decembrie 2018
image
Gigi Becali nu mai are încredere în colaboratorii săi şi a început să urmărească singur jucătorii. A pus ochii pe un fundaş centreal şi acesta e ca şi transferatFoto: Click!

Bucuros şi tot cu acul la busolă strâmb, ca după fiecare victorie, a fost şi patronul FCSB-ului, care a devenit mai nou scouter profesionist.

Deşi Gigi Becali a vrut să facă pe secretosul, până la urmă latifundiarul nu s-a putut abţine şi a oferit cţteva indicii pentru descoperirea acestuia. Iar fundaşul minune descoperit de el pare a fi Iulian Cristea (24 de ani), de la Gaz Metan Mediaș.

"Vor veni un fundaș central. Am cam rezolvat, adică avem promisiunea de la impresar. Nu e Papp, nu mă mai întrebați. Avem promisiunea că va semna în ianuarie. E un fundaș central în care cred și cred că va fi jucător de bază al echipei naționale. Eu l-am descoperit și am întrebat de el și toată lumea a zis de bine despre el. E român, l-am descoperit eu, mi-a plăcut de el. E primul fundaș central selectat de mine. Dacă v-am spus că am terminat, am terminat. Am terminat și o să fie la Stelei. Nu știu de unde vine, nu vă spun decât că e primul fundaș central pe care eu l-am selectat. Selecția am făcut-o eu. Nu pot să vă dau nume. Poate ați ghicit că e Cristea. Sunt lucruri pe care nu pot să le spun.

În afară de el, va mai veni încă un fundaș central și, cred eu, doi mijlocași centrali din care să aleg unul. Amândoi sunt din campionatul intern. Trebuie să joace lângă Nedelcu. Sau poate îi iau chiar pe amândoi. Și încă un atacant sau poate doi atacanți. Dar nu sunt atacanți de careu, sunt atacanți care îi concurează pe Coman, pe Tănase", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg