Clujenii, egalii codaşei Chiajna


    “Prinţul” Adrian  Cristea a centrat la  golul care a adus un punct ChiajneiFoto: Răzvan Păsărică
“Prinţul” Adrian Cristea a centrat la golul care a adus un punct ChiajneiFoto: Răzvan Păsărică

Concordia a pus piedică clujenilor în încercarea lor de a ajunge din urmă liderul Steaua. Egalul de ieri, de la Chiajna, încurcă planurile ambelor echipe: ardelenii se îndepărtează de primul loc, iar ilfovenii sunt tot pe poziţie retrogradabilă.

Clujenii au beneficiat de un autogol, în timp ce Bagarici a închis tabela, cu ajutorul „Prinţului” Cristea, care a oferit o centrare perfectă.

e Dragarski, în propria poartă. Macedoneanul de 22 de ani, Hristijan Dragarski, a bifat al patrulea meci în Liga I, însă l-a enervat la culme pe antrenorul Şumudică: aflat în careul mic, fundaşul central a deviat balonul în poarta echipei sale, după o centrare de pe partea stângă.

e Mai există “Prinţul”. Adrian Cristea, recunoscut pentru apariţiile sale mondene, a arătat că mai ştie şi fotbal. El a centrat excelent şi Bagaric, apărătorul de 2.02 metri al Chiajnei, a marcat cu o lovitură de cap de la şase metri.

e Chiajna e neînvinsă de o lună. Ilfovenii sunt invincibilii de patru etape - au o victorie şi trei remize -, dar la finalul jocului Şumudică era nemulţumit fiindcă echipa sa nu poate părăsi zona retrogradabilă a clasamentului. De partea cealaltă, nici Miriuţă nu era tocmai bucuros fiindcă a pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu cu Steaua. 

cub kassandra rotariu png
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
shutterstock 1963971895 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg