Cristiano Ronaldo a sărbătorit cu familia


    Mama lui Cristiano Ronaldo a fost foarte emoţionată pe scena pe care fiul său a primit al treilea Balon de Aur din carierăFoto: Hepta
Mama lui Cristiano Ronaldo a fost foarte emoţionată pe scena pe care fiul său a primit al treilea Balon de Aur din carierăFoto: Hepta

După ce l-a învins pe Messi pentru al doilea an consecutiv, Cristiano Ronaldo şi-a exteriorizat bucuria alături de persoanele cele mai dragi din viaţa sa, fiul Cristiano Junior şi mama Dolores. A lipsit doar logodnica fotbalistului, frumoasa Irina Shayk.

La capătul unui an în care a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, Ronaldo şi-a încununat eforturile cu cel mai râvnit trofeu individual. Este pentru a a treia oară (după 2008 şi 2013) când CR7 e recunoscut drept cel mai valoros fotbalist al planetei. Astfel, bătălia indirectă cu Leo Messi capătă acum accente dramatice, argentinianul conducând cu scorul de 4-3 în ceea ce priveşte „Baloanele” cucerite.

De această dată, succesul lui Cristiano a fost fără dubii, portughezul strângând 37 la sută dintre voturi, în timp ce Messi şi neamţul Neuer s-au bătut pentru locul doi, ambii având în jur de 15 procente. Deşi în culise se ştia învingătorul cu o zi înainte, Ronaldo a apărut pe scenă vizibil emoţionat, primul său gest fiind un oftat de uşurare. Apropiaţii fotbalistului s-au aflat şi ei în prim-plan. Astfel, pe scena de la Zürich a urcat la un moment dat şi fiul de patru ani şi jumătate al lui Ronaldo.

Cea mai emoţionantă scenă a serii de luni a fost cea în care Ronaldo şi-a sărutat fiul pe scenă
Cea mai emoţionantă scenă a serii de luni a fost cea în care Ronaldo şi-a sărutat fiul pe scenă

Foarte timid, Cristiano Junior s-a lipit de celebrul său tată şi a aruncat câteva priviri jucăuşe spre „Balonul de Aur”. De asemenea, starul lui Real Madrid n-a fost lipsit de îmbrăţişările mamei Dolores Aveiro, care şi-a dat frâu liber emoţiilor, izbucnind în plâns. Totuşi, Cristiano Ronaldo a avut şi un motiv de nemulţumire, legat de absenţa de la ceremonie a iubitei sale, super-modelul Irina Shayk. De obicei, frumoasa rusoaică nu rata astfel de ocazii, însă acum a fost „deturnată” de obligaţiile profesionale.

A urlat ca un nebun pe scenă


    Foto: Hepta
Foto: Hepta

La capătul discursului de mulţumire adresat familiei şi colegilor de echipă, Cristiano Ronaldo a şocat asistenţa cu un „Yuuuuuhhhhhh!” războinic, urlet pe care puţină lume l-a înţeles în primă fază. Acesta este de fapt strigătul de luptă pe care jucătorii lui Real Madrid îl folosesc de fiecare dată atunci când au ceva de sărbătorit.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg