E trasă prin inel! Soția lui Sergiu Hanca, superbă la o luna de la cea de-a treia naștere

Ultima actualizare:

Andreea Hanca are toate motivele să fie mândră! Soția mijlocașului de la CS U Craiova, Sergiu Hanca, a devenit mămică de 3 ori și arată cum nu se poate mai bine. Dacă unele femei se aleg cu ceva kilograme în plus în timpul sarcinii, la Andreea s-a întâmplat contrariul: după ce a ieșit din maternitate, a fost mai fit decât era înainte de a rămâne însărcinată!

În urmă cu o lună, Andreea Hanca aducea pe lume cel de-al treilea copil. Soția lui Sergiu Hanca s-a recuperat ca prin minune după naștere, iar acum a făcut publică o imagine cu silueta ei, care este de-a dreptul de invidiat.

Soția lui Sergiu Hanca, o mămică super sexy

Deși mamă a 3 copii, Andreea arată demențial. Toată lumea îi laudă fizicul și o felicită pentru ambiția pe care a avut-o de a arăta bine, chiar și după atâtea nașteri.

Pe contul ei de Instagram, Andreea a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră și extrem de mulată. La numai o lună după ce a adus-o pe lume pe micuța Celine, blondina nu are niciun pic de burtică și, privind-o, nici n-ai zice vreodată că a fost însărcinată. 

La fel s-a întâmplat și la prima, dar și la cea de-a doua sarcină. Iubitoare de sport, Andreea nu a renunțat la acest aspect nici pe durata primelor două sarcini, atunci când organismul i-a permis să facă, în continuare, mișcare. Sportul a ajutat-o pe Andreea să arate bine și în timpul celor 9 luni, dar și după ce i-a adus pe lume pe Zian și pe micuța Medeea.

Citește și - Soție celebră de fotbalist, bătută în Herăstrău! Vica a salvat-o din pumnii unui afacerist

La cea de-a treia sarcină, însă, lucrurile au fost ceva mai complicate. 

Andreea Hanca, sarcină cu probleme

Cea de-a treia sarcină i-a adus Andreei numeroase probleme de sănătate. Timp de 4 luni, Andreea a fost nevoită să îndure numeroase tratamente, pentru ca totul să fie bine. De asemenea, soția fotbalistului a avut și dureri foarte mari, însă totul s-a încheiat într-un mod fericit. 

„Cea de-a treia sarcina, mai pregătită ca niciodată. Cel puțin așa am gândit la început… Cu toate acestea, am ajuns de două ori de urgență la spital, o data în pre-travaliu și mult prea devreme pentru o naștere, pentru că aveam doar 30 de săptămâni de sarcină și bebelușul nu era complet pregătit și dezvoltat. Cu ajutorul doctorei mele, am reușit să oprim la timp o naștere prematură.

Timp de 4 luni am urmat un tratament zilnic, iar asta m-a ajutat să mă pun din nou pe picioare. În sarcină nu ai voie să iei pastile care să îți oprească durerile, așa că le-am experimentat din plin, însă nu le regret, pentru că bebe a fost mereu bine și în siguranță”, a scris Andreea Hanca, pe contul său de Instagram, în timp ce era însărcinată cu Celine.

Andreea și Sergiu Hanca
Andreea și Sergiu Hanca

Vor să adopte un copil

În urmă cu ceva timp, soția fotbalistului Sergiu Hanca povestea că este convinsă de faptul că nu mai poate aduce pe lume încă un copil, așa că cei doi planificaseră, la momentul respectiv, să adopte unul. Din fericire, cuplul a avut parte de o bucurie uriașă atunci când Andreea a rămas însărcinată pentru a treia oară. 

Chiar dacă au devenit părinți pentru a treia oară tot pe cale naturală, Andreea și Sergiu Hanca plănuiesc să adopte, în continuare, un copil. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net