«La Cluj e mai bine ca în Bucureşti!»

Alături de soţie şi de cei doi copii, o fată şi un băiat,. Kapetanos s-a acomodat rapid cu viaţa în Ardeal.

El n-a traversat o perioadă fastă din punct de vedere sportiv de când a semnat cu CFR. Prezentat la Cluj ca o adevărată vedetă şi ademenit cu o primă "grasă" de instalare, grecul a jucat doar două meciuri, restul timpului fiind accidentat.

Ghinionul său fotbalistic a însemnat noroc din perspectiva familiei, pentru că fotbalistul a avut mai mult timp liber pentru soţie şi cei doi copii. Aşa se expică poate şi faptul că Fotini Dougali, nevasta jucătorului, s-a îndrăgostit rapid de Cluj şi spune că se simte ca acasă.

"Îmi place mult de tot oraşul. E foarte liniştit şi mai puţin aglomerat faţă de Bucureşti. Acolo e nebunie mare, dar este de înţeles, având în vedere că este capitala ţării. Clujul este un oraş perfect pentru o viaţă de familie liniştită", a spus Fotini Dougali pentru Click!

Fostă jurnalistă, blondina are doi copii cu Kapetanos, un băiat şi o fată. Grecoaica spune că nu i-a fost greu să-şi clădească viaţa alături de un fotbalist, deşi bărbatul iubit stă foarte mult departe de casă. "Am ştiut de la bun început ce meserie are. Îi respect profesia şi îl susţin cât pot eu de mult", a precizat nevasta lui Pantelis.

A renunţat la job pentru Pantelis

Fotini Dougali a lucrat ca reporter la o televiziune elenă. După ce l-a cunoscut pe Pantelis, blonda nu şi-a mai continuat cariera în mass-media.

"Când m-am transferat la Filathlo Somateio Kozanis, în divizia a III-a greacă, mi-a luat un interviu şi de atunci am devenit prieteni, iar peste câteva luni un cuplu", a povestit Kapetanos.

Citeşte şi:

Kapetanos: "Nu mă interesează Messi"

Pantelis Kapetanos: «Nu vreau să aud de Steaua acum»

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png