MMacacul în Giuleşti

Ultima actualizare:

Sunt rapidist, dar am mai spus-o, mai am şi alte surse de bucurie, deloc barbare, ba chiar spirituale. Aşa că, dacă pierdeam meciul cu Steaua nu-mi tăiam venele. Dar când îl văd pe limbricul MM vibrând, clocotind a ură, jignind şi provocând, agăţându-se de tot felul de adjective, îmi vine să-l calc cu trotineta... că nu merită o maşină bună.

Acesta este un pamflet! Provoacă isteric, jigneşte, insultă şi nu o face către o presoană - două ci către o grupare, o unitate socială, canalia... Acesta este un pamflet! Nu ştiu cum, nici calmul Reghecampf faţă de care stima mea a rămas intactă, nici soţia lui, AnaMaria, care a decretat că vor pleca din fotbalul acesta, nici măcar Jiji care jubila blazat şi nesimţit (...acesta este un pamflet!): "există o aroganţă la adresa ignoranţilor". Auziţi cine vorbeşte despre ignoranţi? Marele gânditor creştin, recent culturalizatul Jiji, să mori de râs... deci nimeni, decât moralul şi adevărat-creştinul Puiu Iordănescu, a recunoscut că vinovatul evenimentelor neplăcute este această canalie iresponsabilă.

Care ţipă, urlă ca un danci opărit în zmoală-ncinsă - înghţi-şi-ar limba ! - numit Mihai Stoica... La ăsta nu temperamentul e vinovat. Căci el teatralizează. Mimează. Nu-i educaţia, că n-are. Nu-i năravul, că e pluri-cordit. Ci, doar modalitatea lui exhibiţionistă de a-i arăta Patronului Ignorant, gradul devotamentului de sine. Pretexte de a-şi încasa bănuţii de la Ignorantul Patron. Atât.

Un asemenea personaj nu are ce căuta în fotbal. El jigneşte, dă lecţii, cu autoritatea contului din bancă. O televiziune reputată îl plăteşte regeşte. Nimeni, Federaţie, Ligă nu se sesizează şi nu ia măsuri contra sa. Un incendiator nenorocit, un creier fiert, terchea-berchea, cerebel înăbuşit... un cenestopat, o fabrică de venin, umori, bale vineţii, jeguri (acesta este un pamflet!) care când e bucuros boxează cu aerul ca un macac excitat. Un iresponsabil, euforic nătâng. Macacul patibular n-o să moară acasă. O caută, şi-o doreşte cu patimă. Din parte-mi... succes! (acesta este un pamflet!)

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net