Neymar, anchetat de procuratur─â din cauza unei petreceri

image
Neymar este mare amator de petreceriFOTO: EPA

Procuratura braziliană a deschis o anchetă cu privire la petrecerea pe care ar organiza-o Neymar la vila sa din apropiere de Rio de Janeiro, în contextul crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus, informează news.ro.

Anturajul atacantului brazilian al echipei PSG neagă evenimentul, în timp ce, pentru a spori misterul, jucătorul, care nu a făcut nicio declaraţie cu privire la acest subiect, a postat o fotografie în care apoare cu un prieten pe un iaht, în apropiere de coasta Santa Catarina, în sudul ţării. Procuratura statului Rio a anunţat că a deschis o anchetă după ce a primit "mai multe plângeri, pe baza informaţiilor furnizate de presă, cu privire la evenimentele organizate de jucătorul Neymar".

Procurorii au cerut fotbalistului, precum ┼či administra┼úiei domeniului pe care afl─â vila ┼či unui alt complex reziden┼úial ├«nvecinat s─â ofere detalii "urgente" cu privire la "num─ârul de invita┼úi, organizatorii evenimentului ┼či eventuale m─âsuri sanitare luate."

Un consilier al juc─âtorului, contactat de AFP, a declarat c─â nu ┼čtie dac─â Neymar va s─ârb─âtori Anul Nou ├«n luxoasa sa cas─â din

, o sta┼úiune la malul m─ârii, la 130 km de ora┼čul Rio, sau dac─â va r─âm├óne ├«n Santa Catarina.

image
Domeniul din Mangaratiba al lui Neymar, unde se pare c─â va vea loc petrecerea

Evenimentul, cu 150-500 de invita┼úi, a st├órnit un val de critici, ├«ntr-un moment ├«n care pandemia a provocat deja 194.000 de decese ├«n Brazilia. ├Än mod legal, statul Rio de Janeiro nu interzice petrecerile din re┼čedin┼úele private, iar prim─âria din Mangaratiba a recunoscut ├«ntr-un comunicat c─â nu are posbilitatea de a interveni.

S─âpt─âm├óna trecut─â, publica┼úia brazilian─â O Globo a scris c─â Neymar organizeaz─â o petrecere uria┼č─â la Mangaratiba, o sta┼úiune situat─â la 130 kilometri vest de Rio de Janeiro, provoc├ónd un val de indignare ├«n Brazilia, ┼úar─â lovit─â puternic de pandemia de coronavirus.

Petrecerea, la care ar participa 500 de persoane, ar dura cinci zile. Singura regul─â impus─â invita┼úilor ar fi s─â nu foloseasc─â telefoanele, pentru a nu publica imagini ┼či informa┼úii pe re┼úelele de socializare.

Sâmbătă, mai multe publicaţii braziliene au scris despre petrecerea lui Neymar, iar informaţiile au produs un val de indignare pe reţelele de socializare, în condiţiile agravării răspândirii coronavirusului în ultimele săptămâni, în statul sud-american.

Brazilia este pe locul 3 ├«n lume ├«ntre ┼ú─ârile cel mai afectate de pandemie, cu peste 7,6 milioane de infect─âri ┼či cu 194.000 de decese.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg