Pantilimon, trădat de „pădurari”. Nottingham Forest a făcut 3-3 după ce a condus cu 3-0


    Românul a încasat două goluri în prelungirile partidei de la Norwich şi Nottingham a scos doar un punct deşi a condus cu 3-0Foto: Click!
Românul a încasat două goluri în prelungirile partidei de la Norwich şi Nottingham a scos doar un punct deşi a condus cu 3-0Foto: Click!

Internaţionalul nostru are o popularitate în scădere la Nottingham Forest, mulţi fani cerând pe reţelele de socializare aducerea unei concurenţe puternice pentru „Gulliver”. Exigenţii fani ai „pădurarilor” ar fi trebui să ceară Moşului şi o apărare nouă, pentru că actuala nu-l poate proteja deloc pe Pantilimon.

„The Reds” încearcă de 20 de ani să promoveze în Premier League, iar anul acesta s-au pus mari speranţe în Aitor Karanka şi băieţii lui. Din păcate pentru acest club cu o uriaşă tradiţie în spate, se pare că nici de aceasta dată nu va fi cu noroc. Nottingham Forest e pe locul 10, cu şanse doar să prindă un loc de baraj. Cele două locuri care duc direct la masa bogaţilor sunt departe şi pentru ele se bat Leeds, Norwich şi West Bromwich Albion. De „Boxing Day”, „pădurarii” au jucat pe terenul locului 2 şi au avut o şansă imensă să se apropie de Derby, ocupanta ultimului loc de play-off. A condus cu 3-0 până cu 13 minute înainte de final şi nimic nu părea să zdruncine echilibrul. În minutul 77 un apărător al oaspeţilor a deviat un şut anemic şi l-a păcălit pe Pantilimon, pentru ca prelungirile să fie de coşmar. O nouă fază încâlcită a dus scorul la 2-3 în minutul 90+1, iar în minutul 90+8, fundaşii lui Nottingham au adormit, iar acelaşi Hernandez a egalat pentru Norwich printr-un şut sub bară care nu i-a dat nicio şansă românului. Forest a bifat astfel al 12-lea egal al sezonului, cele mai multe remize dintre toate competitoarele, iar Pantilimon a ajuns la 26 de goluri primite în 24 de meciuri.

cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
cub lia bugnar theo rose png
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg