Prodanca are Steaua la picioare

Ultima actualizare:
Verii Becali mai  au şase jucători
Verii Becali mai au şase jucători

Cine ar fi crezut că fotbaliştii Stelei vor ajunge pe mâna Aneimaria Prodan? Patronul Gigi Becali nici nu concepea aşa ceva, însă acum femeia este la putere în Ghencea! Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a reuşit să le ia faţa impresarilor Giovani şi Victor Becali şi a ajuns să apere interesele a mai bine de jumătate din lotul Stelei.

"Ce legătură are Anamaria Prodan cu Steaua? Singura legătură e că este soţia lui Reghe. Ce, aştept eu vreodată să aducă Ana Maria Prodan jucători la Steaua?", spunea patronul Gigi Becali la începutul anului.

Socoteala latifundiarului din Pipera a fost dată peste cap de acţiunile bine gândite ale sexy-impresarei, care a ajuns, într-un timp relativ scurt, să reprezinte nu mai puţin de 14 dintre elevii soţului ei, Laurenţiu Reghecampf. 

Victor şi Giovani Becali

Verii Becali mai  au şase jucători
Verii Becali mai au şase jucători

Asta cu toate că, în momentul instalării lui Reghe, puterea era deţinută de fraţii Becali, Giovani şi Victor. La acel moment, chiar se spunea, pe la colţuri, că cine vrea să vină în Ghencea, trebuie să semneze cu firma verilor lui Gigi Becali.


    Verii Becali mai  au şase jucători
Verii Becali mai au şase jucători

Lucrurile s-au mişcat în Ghencea cu o rapiditate uluitoare şi acum vestiarul a ajuns pe mâna unei femei. "Mulţi dintre băieţi au vrut să semneze cu ea pentru că au văzut-o că se bate pentru jucători, fără să o intereseze că îşi strică relaţiile cu diverşi oameni de fotbal.

E unul dintre puţinii impresari care nu cere bani atunci când aduce un jucător la echipă, ci doar în momentul în care reuşeşte să-l transfere.

Şi-a dat seama şi Gigi Becali că lucrurile pe care le gândea despre Anamaria nu erau deloc conforme cu relitatea, aşa că nu i-a pus nicio piedică în momentul în care jucătorii s-au dus la ea", ne-a declarat un apropiat al Stelei.

În acest moment, soţia lui Reghecampf  manageriază 14 jucători ai echipei din Ghencea, începând de la nume grele precum căpitanul Bourceanu, Adi Popa sau Pintilii şi încheind cu puştii Filip, Roşu sau Niţă (care va veni din vară, de la Chiajna). Cu fraţii Becali mai sunt sub contract doar Chiricheş, Gardoş, Rusescu, Gabi Matei, Tănase şi Chipciu, dar şi ultimilor le expiră înţelegerile cu Giovani şi Victor peste opt luni.

Bourceanu, Pintilii, Adi Popa, Adi Rocha, Szukala, Filip, Prepeliţă, Niţă, Roşu, Stanca, Bratu, M.Costea, Lupu, Năstăsie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net