Rămasă în 10 oameni, Rapid a mai scos un egal!

Ultima actualizare:

Formaţia de fotbal FC Rapid a remizat (1-1), astăzi (vineri, 11 februarie), la Mioveni, în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci contând pentru a 26-a etapă a Ligii 1. Giuleștenii au jucat o mare parte a partidei în inferioritate numerică și au egalat pe final așa cum s-a întâmplat și în partida cu UTA (1-1).

Rapid a mai scos un egal în inferioritate numerică (Foto: sportpictures.eu)
Rapid a mai scos un egal în inferioritate numerică (Foto: sportpictures.eu)

Golurile confruntării au fost marcate de Alex Ioniţă (min. 90+2), respectiv Ştefănescu (min. 50). Primul a sancționat o ieșire inoportună a portarului Nizuly la marginea careului de 16 metri, lobând balonul peste acesta.

Ştefănescu e felicitat de colegi după gol (Foto: sportpictures.eu)
Ştefănescu e felicitat de colegi după gol (Foto: sportpictures.eu)

În minutul 33, de la gazde a fost eliminat Albu pentru o intervenţie dură la Achahbar. Inițial, arbitru Sebastian Colțescu a arătat cartonașul roșu jucătorului rapidist, însă, mai apoi, văzând gravitatea accidentării, l-a scos pe cel roșu. Fapt perfect regulamentar.

Meciul dintre Rapid și Sepsi s-a disputat fără spectatori, gruparea giuleșteană fiind sancționată pentru incidentele produse de suporterii săi la meciul de pe Arena Națională cu UTA (1-1), din 29 ianuarie.

Bergodi spune că Sepsi a meritat doar un punct

După meci, antrenorul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat că formaţia sa a meritat să obţină doar un punct. “Dezamăgit, pentru că am pierdut două puncte. Când te opreşti şi nu mai joci mingea, cum am făcut în prima repriză, şi ai un om în plus, merităm ceea ce am luat, adică un punct. A doua repriză nu am mai jucat, nu am explicaţii. Am meritat numai un punct”.

Tehnicianul italian a subliniat că obiectivul echipei era altul în acest meci: ”Erau trei puncte foarte importante pentru noi. Am jucat numai pe contre şi se poate greşi. Este numai vina noastră dacă nu am câştigat acest meci. Încercăm să creştem ca echipă. Astăzi, din păcate, am meritat un punct”, a spus Bergodi la posturile care transmit Liga 1.

Rapid - Sepsi 1-1

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Kait (Goge, 78) – Sefer (Ioniţă, 71), Marzouk (Moise, 36), R. Ilie (Pănoiu, 77) – Vojtus (Bălan, 72).

Antrenor: Mihai Iosif

Sepsi: Nizuly – Dimitrov, Ninaj, Bg. Mitrea, A. Dumitrescu – E. Gonzalez (Vaşvari, 76), Aganovic – Bărbuţ (Askovski, 76), Achahbar (Păun, 36), M. Ştefănescu (Golofca, 75) – Al. Tudorie (Luckassen, 84).

Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitru: Sebastian Colţescu

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net