FC Rapid şi-a prezentat noii jucători. ”Cred că avem un lot foarte echilibrat”, spune Iosif

Ultima actualizare:

FC Rapid şi-a prezentat, astăzi (joi, 20 ianuarie), jucătorii achiziţionaţi în această iarnă: Mattias Kait, Răzvan Onea, Matias Perez Acuna şi Jakub Vojtus. Aceștia s-au declarat încântaţi că au venit la gruparea giuleşteană. Rapid va juca sâmbătă, 22 ianuarie, la Craiova, cu Universitatea.

Mihai Iosif spune că Rapid are un lot echilibrat (Foto: sportpictures.eu)
Mihai Iosif spune că Rapid are un lot echilibrat (Foto: sportpictures.eu)

Antrenorul principal Mihai Iosif a mărturisit că acum lotul pe care îl are la dispoziţie este unul echilibrat numeric şi valoric. “Le urez bun venit noilor noştri colegi şi sper să facă o treabă cât mai frumoasă alături de clubul nostru. Sunt mulţumit de lot pentru că în punctele ce le-am pierdut până acum dacă vă uitaţi niciodată nu am pierdut cu echipa completă. Mereu am avut probleme, ori cu accidentările, ori cu suspendaţi.. Sunt mulţumit şi sper să-şi facă treaba cât mai bine. În momentul ăsta cred că avem un lot atât numeric cât şi valoric foarte echilibrat”, a declarat Iosif.

Mattias Kait e un component de bază al echipei Estoniei (Foto: Rapid)
Mattias Kait e un component de bază al echipei Estoniei (Foto: Rapid)

Mijlocaș al naționalei Estoniei, cel care la 23 de ani a evoluat de 39 de ori în tricoul țării baltice, marcând 8 goluri, ultimul chiar împotriva Belgiei, Mattias Kait a spus: "Sunt încântat să fiu aici. Toată lumea a fost foarte amabilă cu mine, iar prima mea impresie a fost una foarte bună. Știam Rapidul de dinainte să aflu de ofertă, dar după ce am aflat de interesul lor am urmărit două-trei meciuri. Știu și despre suporteri. Chiar am arătat familiei și logodnicei imagini cu ei. Sunt într-adevăr "nebuni". Abia aștept să joc pe noul stadion, cu tribunele pline".

Matías Pérez Acuna a fost impresionat de galeria Rapidului (Foto: Rapid)
Matías Pérez Acuna a fost impresionat de galeria Rapidului (Foto: Rapid)

Fundaș dreapta polivalent, care a evoluat pentru Velez Sarsfield, Quilmes, Tigre și CA Estudiantes, Matías Pérez Acuna a spus: "Sunt foarte fericit. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Când am aflat de această oportunitate nu am stat pe gânduri, voiam să ajung cât mai repede. Vreau să îmi cunosc colegii, să facem lucruri bune împreună. Știam de Rapid că este o echipă ce a promovat, care are trei titluri de campioană, ce are un fotbal foarte bun. Este prima mea experiență în Europa. Mi s-a spus despre suporterii Rapidului că sunt fanatici, iar acest lucru m-a încântat".

Atacantul Jakub Vojtus a afirmat că şi-a dorit şi vara trecută să vină la Rapid: “Mulțumesc Rapidului pentru interesul arătat. A fost și în vară, și acum, și sunt fericit că am ajuns în cele din urmă aici. Am ales Rapidul pentru că știu câțiva băieți, orașul, antrenorul. Am urmărit echipa în turul campionatului și în Liga 2, cu suporterii, noul stadion... Mi-a plăcut mult proiectul. De asta am simțit că putem face împreună ceva wow. Abia aștept să joc pe noul stadion, va fi ceva extraordinar și pentru jucători, și pentru suporteri"

Şi Răzvan Onea s-a declarat bucuros de venirea la Rapid. “A fost interesul pentru mine şi în vară, atunci au fost mici neînţelegeri, nu s-a putut concretiza şi sunt foarte fericit că s-a întâmplat acum. Sper să ajut la obiectivele echipei”, a afirmat el.

FC Rapid are programat primul meci din acest an, sâmbătă, 22 ianuarie, pe terenul Universității Craiova, în a 22-a etapă a Ligii 1.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net