Rapid a scos un egal cu UTA în inferioritate numerică

Ultima actualizare:

Impulsionată de galeria prezentă pe Arena Națională, formaţia FC Rapid a remizat (1-1), astăzi (sâmbătă , 29 ianuarie), cu UTA Arad, într-un meci contând pentru a 23-a etapă a Ligii 1. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 39.

Morais a văzut cartonașul roșu pentru un henț în careu (Foto: sportpictures.eu)
Morais a văzut cartonașul roșu pentru un henț în careu (Foto: sportpictures.eu)

Oaspeții au deschis scorul în minutul 39 dintr-un penalty concretizat de Ubbink. Lovitura de pedeapsă a fost dictată după ce Morais a scos cu mâna mingea de pe linia porții echipei sale. Penalty-ul executat de Ubbink a fost apărat iniţial de Moldovan, însă lovitura a fost repetată deoarece portarul nu a păstrat un picior pe linie. Înainte de executare, meciul a fost întrerupt aproximativ două minute pentru că fanii giuleșteni aflați în spatele porții echipei lor favorite au aruncat cu petarde.

Cu toate că a evoluat mai bine de o repriză în inferioritate, Rapid a izbutit să egaleze în minutul 76, când Marzouk a trimis mingea în poartă cu o lovitură de cap.

Antrenorul Rapidului mulțumește suporterilor prezenți pe Arena Națională

După meci, antrenorul gazdelor, Mihai Iosif, a declarat la posturile care transmit Liga 1: “Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru joc. Le mulţumesc şi celor ce-au fost în tribune pentru că efectiv ne-au împins de la spate. Chiar dacă am avut un om în minus tot meciul am arătat destul de bine. Avem cei mai frumoşi suporteri din ţară. Jucătorii şi spectatorii au făcut un lucru minunat. Minunat că am avut puterea de a reveni”.

Antrenorul Balint crede că jucătorii săi s-au speriat de atmosfera din tribună

De partea cealaltă, principalul echipei UTA, Laszlo Balint, a declarat: “Mă aşteptam la cu totul altceva. Am discutat ceva la pauză. Din păcate, cred că unii jucători s-au speriat de atmosfera din tribune. Suporterii rapidişti au contribuit decisiv la stabilirea rezultatului. Nu ştiu ce s-a întâmplat la gol. Va trebui să revăd faza. O asemenea lipsă de marcaj în zona aceea pentru mine e de neînţeles. Mă aşteptam la altă energie de la jucătorii veniţi de pe bancă. Trebuia să câştigăm acest joc la modul cum s-a desfăşurat el. Arbitrajul a fost la nivelul jocului. Am avut un moment psihologic, Roger singur cu portarul. Dacă marca ar fi fost cu totul altceva. Fiecare meci este o lecţie. Important este să fim perseverenţi”.

Meciul Rapid - UTA a fost unul spectaculos, cu numeroase ocazii de gol (Foto: sportpictures.eu)
Meciul Rapid - UTA a fost unul spectaculos, cu numeroase ocazii de gol (Foto: sportpictures.eu)

Au evoluat formațiile:

FC Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Albu (Moise, 87), Morais – Sefer (Ilie, 64), Crepulja (Grigore, 46), Kait, Stahl (Ioniţă, 64) – Bălan (Goge, 46), Marzouk.

Antrenor: Mihai Iosif

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Dima, Shliakov – Vorobjovas, Batha (Ongaro, 84) – Ubbink, Miculescu, Cardoso (Roger, 17) – Laukzemis (Dangubic, 46).

Antrenor: Laszlo Balint

Arbitru: Radu Petrescu

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net