Răzvan: "Am o echipă echilibrată cu jucători tehnici şi experimentaţi"

Iată declaraţiile lui Răzvan Lucescu înainte de debutul oficial în cel de-al doilea mandat al sau ca antrenor al Rapidului.

"Pentru noi, pentru Rapid, este un an plin de speranţe, de ambiţii. Avem o echipă echilibrată, cu jucători care au o tehnică peste media campioantului nostru, cu jucători experimentaţi, ambiţioşi. Sunt foarte mulţumit că nu am avut probleme cu accidentările şi că toţi fotbaliştii sunt apţi".

"Nu este să afli cu 10 zile înainte de începutul sezonului că nu mai poţi să joci în Giuleşti, o arenă unde publicul te împinge de la spate. Dar am încredere că jucătorii mei pot depăşi acest moemt şi să fie la fel de determinaţi şi pe un alt stadion".

"Referitor la meciul cu FC Vaslui, nu cred că este vreun avantaj sau vreu dezavantaj că jucăm cu o echipă puternică. Tot trebuia să-i întâlnim la un moment dat. Eu am încredere că jucătorii s-au pregătit bine şi ca sunt în formă cat mai bună la ora jocului".

"Se spune că un campionat se câştigă maximum de puncte cu echipele mici. Trebuie să ne schimbăm felul de gândire, pentru că echipele mici au puterea să ne încurce. Eu cred însă că titlul va fi luat de echipa cu jocul cel mai constant. Campionatul este lung şi este nevoie ca fiecare jucător să ştie ce are de făcut pentru ca atunci când se apelează la el să fie pregătit"

Tehnicianul a recunoscut că Rui Duarte a fost amendat pentru că a lipsit la o bună parte din pregătirea echipei, dar nu a precizat suma.

"Avem un lot care asigură concurenţa pe posturi. Avem şi jucători tineri care vor fi în preajma lotului mare şi sperăm că ei vor putea ajuta echipa în viitor. Am încercat să completăm lotul pentru că au plecat unii jucători  cu sumt Lazăr, Constantin, Spadacio sau Cesinha".

"Este păcat că Poli Timişoara nu mai este în prima ligă şi că "U" Craiova nu mai există. E păcat şi de Gloria Bistriţa, un club care îşi pusese la punct un gazon foarte bun. Nu pot să comentez aceste lucruri, dar este regretabil ce se întâmplă".

Meciul se va disputa pe stadionul din Regie, după ce patronul rapidist George Copos nu a plătit banii solicitaţi de CS Rapid pentru chiria stadionului din Giuleşti.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg