Salariu stelar pentru Messi

Ultima actualizare:

    Argentinianul a plătit salariul pe un an şi jumătate pentru un stabiliment de lux din IbizaFoto Click!
Argentinianul a plătit salariul pe un an şi jumătate pentru un stabiliment de lux din IbizaFoto Click!

Starul Barcelonei, Lionel Messi, negociază prelungirea înţelegerii, iar şefii i-au propus pentru următoarele cinci sezoane un salariu anual de 50 de milioane de euro şi 50 la sută din drepturile de imagine. Adică va obţine în jur de 65 de milioane de euro pe an!

Leo Messi are 29 de ani şi-n vara viitoare îi expiră contractul la echipa catalană. Pentru a nu-şi pierde vedeta, spaniolii au venit de acum cu o ofertă irezistibilă, una ce i-ar aduce argentinianului peste 325 de milioane de euro, calculând şi primele. Considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din lume, Messi e curtat de multe cluburi, inclusiv din Asia, pentru a deveni jucătorul lor. Totuşi, prioritate are Barcelona, echipa unde s-a consacrat, iar oficialii au pornit deja trativele. Bătaia pe el este mare deoarece în afara valorii lui din teren, el are şi o mare valoare de marketing, profitul obţinut de club de pe urma argentinianului fiind uriaş.

Vicepreşedintele catalanilor, Jordi Mestre, e implicat direct şi spune că-n curând se va ajunge la un acord. Dar, până acum discuţiile au fost dure, Leo refuzând cele 30 de milioane de euro propuse anual. Conform presei spaniole s-a ajuns la suma de 50 de milioane salariu pe ediţie şi cedarea a 50 la sută din drepturile de imagine. În acest mod, sud-americanul ar ajunge la 65 de milioane pe sezon în conturi. Cum noul acord va data până în 2022, rezultă că el va fi mai bogat cu 325 de milioane de euro, fără a calcula primele pentru diferite performanţe. Oricum, şefii sunt dispuşi să-i satisfacă toate dorinţele, mai ales că există şi presiunea vestiarului. “În fiecare zi învăţ de la el. E de pe altă planetă. E un idol şi un prieten şi sper că şefii fac totul pentru ca el să semneze”, a spus o altă vedetă a Barcelonei, Neymar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net