Se joacă iar derby-ul fricii, FCSB - CFR Cluj

21 decembrie 2018
image
În această sâmbătă avem pe Arena Naţională partida dintre FCSB şi CFR Cluj, două echipe care au încheiat la egalitate ultimele şase partide directeFOTO: Sportpictures.eu

Liga 1 încheie anul 2018 cu cel mai bun meci pe care putea să-l ofere, cel dintre campioană şi vicecampioană, pe cel mai mare şi mai frumos stadion al ţării. Teoretic, însă, pentru că istoricul recent îndeamnă mai degrabă la plictiseală.

Asta pentru că FCSB – CFR Cluj a fost un duel tăios în ultimii doi ani, dar fără mare calitate sportivă şi jucat de ambele având în gând în primul rând să nu piardă. Aşa se explică faptul că ultimele şase partide dintre roş-albaştri şi feroviari s-au încheiat la egalitate cu maximum două goluri înscrise. A fost un 0-0 în primăvara lui 2017 urmat de cinci rezultate consecutive de 1-1. Ultima dată când s-a impus cineva în acest derby s-a întâmplat în martie anul trecut, FCSB adjudecându-şi cu 2-0, la Bucureşti, partida jucată în faţa trupei antrenate atunci de Vasile Miriuţă. În septembrie, la Cluj, Florinel Coman a deschis scorul în minutul 24, dar Ţucudean a egalat şi a stabilit scorul final chiar înainte de pauză. Meciul de sâmbătă va avea şi el o încărcătură artificială, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, dezlănţuind un atac frontal la adresa campioanei. „CFR ar trebui să vorbească mai puțin, pentru că Dudelange a produs cea mai urâtă înfrângere din istoria fotbalului românesc. Nu 17 Nentori, nu altele. La un moment dat era 5-0 pentru echipa din Luxemburg. În plus, nu am văzut în viața mea și nu are legătură cu faptul că jucăm acum cu ei, jucători care să simuleze mai mult decât Deac, Culio sau Țucudean”, a declarat “Meme”.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg