Universitatea Craiova, pregătită să-și ia revanșa cu Voluntari

Ultima actualizare:

Universitatea Craiova va încerca sâmbătă seara (30 aprilie), de la ora 20.00, să obțină împotriva celor de la FC Voluntari o victorie obligatorie în lupta pentru titlu. Antrenorul Laurențiu Reghecampf a făcut apel la ajutorul fanilor în acest final încins de campionat.

image

Universitatea Craiova își întâlnește ”călăul” din turul play-off-ului. FC Voluntari s-a impus acum câteva săptămâni cu scorul de 3-1, scoțând din ritm formația olteană, care până atunci părea a fi cea mai în formă echipă din cursa pentru titlu. Acum, elevii lui Reghecampf au reintrat în ”horă”, însă misiunea lor va fi multe mai dificilă, iar tehnicianul știe perfect acest lucru. Tocmai de aceea, le-a cerut ajutorul fanilor.

O să ne gândim la o strategie, dar până atunci să faceţi un apel, să avem 25.000 de oameni la meciul cu Voluntari, «să ia foc» stadionul. Trebuie «să ardă» stadionul, eu asta îmi doresc, să transmitem un mesaj către celelalte echipe, că suntem puternici și luptăm până la capăt”, a declarat tehnicianul.

Reghecampf vrea 25.000 de oameni în tribune

Aflat la 6 puncte în spatele liderului, CFR Cluj, și la 4 de ocupanta locului secund, FCSB, Reghecampf știe că fiecare meci e decisiv în încercarea de a lupta pentru o medalie cât mai strălucitoare.

Concentrare maximă, seriozitate, trebuie să dăm dovadă de devotament la această partidă. Suntem în grafic şi trebuie să rămânem acolo unde suntem şi să aşteptăm cumva dacă celelalte echipe vor face un pas greşit. N-am timp de scenarii în momentul de faţă. Eu mă gândesc doar la ce avem noi de făcut. Nu va fi un meci uşor, un meci de vacanţă. Vom juca și un baraj pentru cupele europene, dacă este nevoie”, a mai spus tehnicianul.

Veteranul echipei, Marius Constantin, a declarat că Universitatea Craiova trebuie să trateze foarte serios meciul cu Voluntari.

O partidă dificilă, pe care trebuie să o tratăm foarte serios. Pentru noi contează doar victoria. Este clar că avem un ascendent moral, în urma ultimelor rezultate. Credem, sperăm şi o să punem tot sufletul să ne îndeplinim obiectivele”, a afirmat el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net