Vestea care le-a adus zâmbetul pe buze! Reghe și Corina, extrem de fericiți la ieșirea din clinica medicală

Ultima actualizare:

Reghe duce o viață cu totul diferită față de ceea ce se vede la televizor. Click! a aflat detalii de senzație, poate chiar intime, din viața antrenorului Craiovei. Fostul partener de viață al Anamariei Prodan se află într-o relație cu Corina Caciuc, o tânără de 27 de ani, care urmează să-l facă tată de băiat pentru a treia oară. 

Reghe, alături de Corina, femeia care i-a luat locul Anamariei Prodan
Reghe, alături de Corina, femeia care i-a luat locul Anamariei Prodan

Cu toate că se află în divorț cu agentul FIFA, scandal mediatic în care sunt implicații și copiii, inclusiv cei pe care Anamaria Prodan îi are din primul mariaj cu Tibi Dumitrescu, Laurenţiu Reghecampf zâmbește cu gura până la urechi și se bucură de clipele cu femeia pe care a ales-o să-i fie alături de acum încolo.

Reghe se pregătește să devină tată în nici o lună!

Surse apropiate Click! au dezvăluit că Reghe și Corina Caciuc au fost în vizită la o clinică medicală din Dorobanți, unde au urmărit cu atenție ecografia bebelușului. Cei doi îndrăgostiți au ieșit din locație extrem de fericiți, semn că toate merg bine, iar bebelușul din burtică este cât se poate de sănătos. 

Citește și: Sarah Dumitrescu, atac fără precedent la adresa lui Reghecampf: «A decăzut rău. Toată lumea râde de el»

De mână, chicotind ca doi adolescenți pe stradă, Reghe și Corina s-au îndreptat spre o cafenea din Capitală, iar ulterior spre casă.  Ce nu știe multă lume este că antrenorul echipei Craiova este foarte implicat în viața de familie, ba chiar merge la toate ecografiile cu iubita lui, Corina Caciuc. De altfel, mai ales că mai are o lună și naște, bruneta din Deva nu pleacă fără ca Reghe să știe unde este. Mai mult, el o însoțește peste tot, atunci când îi permite programul.

„Laurențiu chiar trăiește a doua tinerețe cu Corina. Toată lumea îl condamnă, însă relația lui cu Ana era demult apusă. El și Corina chiar se iubesc, nu e vorba de bani sau altceva aici, sunt într-o relație pe bune, nu e vorba de amenințări sau vreun șantaj în relația asta. Este pur și simplu îndrăgostit de ea, din motivul ăsta a și ales să facă pasul ăsta, să renunțe la Ana și să facă un copil cu ea.”, au declarat, pentru Click!, surse apropiate din anturaj.

Fie sfârșitul lunii aprilie, fie la începutul lui mai, iubita lui Reghe va aduce pe lume primul copil al cuplului, tot un băiat. Reghe mai are doi băieți, unul din mariajul cu Mariana Pfeiffer, pe Luca, iar din căsnicia cu Anamaria Prodan tot un băiat, pe Laurenţiu Reghecampf Jr., numit și Bebeto de cei dragi.

Anamaria Prodan și Reghe, o despărțire dureroasă, cu scandal și vorbe urâte

Unul dintre cele mai sudate cupluri din România, putem spune că erau chiar și printre cele mai puternice, care au făcut averi impresionante împreună, Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf s-au despărțit, în toamna lui 2021, oficial, după ce antrenorul Craiovei a anunțat public că nu îl mai leagă nimic de mama copilului său.

Nici bine nu ne-am dezmeticit din anunțul despărțirii, că Reghe a dezvăluit și că urmează să devină tată pentru a treia oară. Apoi a urmat o ședință foto cu iubita gravidă, cea care, până nu demult, îi fusese amantă. Cel puțin pentru cei care erau în afara familiei, din ce înțelegem, în căminul conjugal prezența Corinei era binecunoscută.

După toate astea, Anamaria Prodan a declanșat Jihadul, cum vine vorba, nemulțumită fiind de alegerea făcută de soțul ei. Agentul FIFA a lăsat să se înțeleagă că iubita lui Reghe are un trecut dubios, lucrând în Dubai mulți ani, în presă fiind făcute publice imagini cu bruneta în diferite ipostaze, îmbrăcată sumar sau la diferite petreceri. 

Pe lângă asta, subiectul disputei dintre Reghe și Prodan îl mai constituie și copiii, pe care nu i-ar mai fi vizitat de un an, cel puțin asta spune Anamaria Prodan. De cealaltă parte, antrenorul Craiovei susține că își face datoria de tată. Click! a aflat că Reghe are grijă în continuare de plățile casei și chiar se ocupă de toate lucrurile ca și până acum.

Anamaria Prodan a făcut acuzații dure la adresa lui Reghe, despre care a spus că a decăzut și că nu se mai pretează să fie în familia ei. La ultima înfățișare de divorț, agentul FIFA a venit cu Sarah și Bebeto, care s-au întâlnit cu tatăl lor, emoționați de eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net