Imagini virale: patronul lui Lazio a ațipit la meciul cu CFR Cluj

Ultima actualizare:

Lazio a reușit fără probleme prima victorie din cele două manșe cu CFR Cluj, joi, pe teren propriu, 1-0, din play-off-ul pentru Conference League. 

Patronul lui Lazio (dreapta) a ațipit, în timpul meciului cu CFR Cluj (FOTO: Captură TV)
Patronul lui Lazio (dreapta) a ațipit, în timpul meciului cu CFR Cluj (FOTO: Captură TV)

Din tribunele lui Stadio Olimpico nu a lipsit patronul gazdelor, Claudio Lotito, care a oferit imaginea serii. La cei 65 de ani ai săi, acesta a fost surprins de camerele de filmat în timp ce ațipise, spre amuzamentul tuturor celor prezenți sau martori la scenă. Oficialul lazialilor s-a ținut tare preț de 80 de minute, dar finalul partidei l-a învins și a adormit fără probleme. În pozele devenite virale se observă cum lângă el se afla directorul sportiv al italienilor, Igli Tare, care a remarcat cum Claudio Lotito e pe tărâmul viselor, dar nu l-a deranjat pe acesta. E drept, ardelenii nu au pus deloc probleme italienilor, deţinătoarea ultimelor cinci titluri din campionatul românesc neremarcându-se prin vreo fază ofensivă. Nici măcar faptul că Lazio a rămas în inferioritate numerică, încă din minutul 15, nu i-a trezit pe fotbaliștii lui Dan Petrescu. 

„Campioana României a fost «varză à la Cluj»”

„Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat. A fost o șansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv. Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puține. Nu s-a adaptat și nu ai cum să emiți pretenții cu un așa joc. Au avut un șut pe poartă, al lui Malele.Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construiești. A fost «varză à la Cluj». Ăsta e adevărul, o evoluție foarte ștearsă. Chiar n-am văzut nimic. Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poți spera. Poate la retur vor prinde toți o zi bună”, a răbufnit fostul jucător al campioanei României, Cristi Bud. 
De altfel, eliminarea prematură a unui jucător de-ai săi nu a fost privită de ochi buni de antrenorul lui Lazio, Maurizio Sarri, care „a tunat”: „Tot ce pot să spun este că e de neînţeles cum un astfel de arbitru poate să conducă un meci de nivel european. Vorbim de un arbitru care fluieră în Liga Europa, dar care e nepregătit total, mai ales fizic. A alterat partida cu un cartonaş roşu, într-o situaţie în care nu era şansă iminentă de gol, apoi a continuat cu niște cartonaşe galbene șocante. Sper că este doar un arbitru slab și nu a fost vorba de altceva”. Returul confruntării este programat, joia viitoare, de la ora 19.45. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net