O femeie arbitru a părăsit terenul în sânge. Ce s-a petrecut în partida din La Liga

Meciul dintre Real Betis și Athletic Bilbao, disputat duminică și încheiat cu 3-1, a adus în primplan momente care au provocat mari emoții, după ce arbitrul asistent, o femeie pe nume Guadalupe Porras, a fost nevoită să părăsească terenul cu sângele șiroindu-i pe față.

 Guadalupe Porras a părăsit terenul însângerată (FOTO: EPA)
Guadalupe Porras a părăsit terenul însângerată (FOTO: EPA)

În vârstă de 37 de ani, aceasta s-a izbit ieri puternic cu capul de o cameră de televiziune care transmitea meciul din La Liga și „s-a prăbușit” pe gazon - dacă în primă fază a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, în cele din urmă a fost scoasă pe targă și înlocuită, după un sfert de oră, cu al patrulea arbitru. Porras a fost transportată imediat la spital pentru investigații amănunțite, întreg episodul fiind motiv de sperietură pentru cei prezenți.

Arbitrează în campionatul spaniol din anul 2019

„În urma tamponării camerei TV, asistenta s-a ales cu o sângerare abundentă și și-a pierdut pentru câteva secunde cunoștința, atunci când s-a lovit cu capul de sol. Asistenta mea a fost îngrijită de staff-urile medicale ale celor două echipe, a fost dusă la cabinetul medical al stadionului și de-acolo la spital. După acest incident, camera respectivă și operatorul au fost mutați mai în spate, pentru a nu mai pune în pericol integritatea altor participanți la întâlnirea de pe «Benito Villamarin». Am observat că respectiva cameră a mai perturbat și mișcările de pe margine ale celor de pe banca de rezerve și încălzirea jucătorilor”, a scris arbitrul central în raportul său de meci.
Porras se bucură de o ascensiune fulminantă, după ce a început să arbitreze în primul eșalon spaniol, în 2019. Apoi, în 2022, aceasta a făcut parte din echipa de arbitri spanioli care a oficiat în timpul Campionatului European de fotbal feminin, reprezentând un pas important pentru egalitatea în fotbalul din Spania.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net