„Soacra” Georginei, foc și pară! Cu ce a supărat-o bruneta pe mama lui Cristiano Ronaldo

Viața lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez nu este atât de roz precum pare la prima vedere. Între cele două vedete ar fi apărut, de curând, o „ruptură”.

Cristano Ronaldo și Georgina sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume / sursa FOTO Insta
Cristano Ronaldo și Georgina sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume / sursa FOTO Insta

Recent, presa din Spania a scris că Ronaldo a fost „dezgustat de comportamentul Georginei Rodriguez”. Mai mult decât atât, se pare că iubita marelui fotbalist ar fi intrat în conflict cu soacra ei.

Mama lui Cristiano nu o are la inimă pe Georgina

Potrivit Mundo Deportivo, Cristino Ronaldo consideră că devine egocentristă și ar fi supărat din cauza obișnuinței partenerei sale de a se afișa ostentativ cu lucruri extrem de scumpe.

Părerea „proastă” este împărtășită și de mama starului portughez, dar motivele sunt altele. Cele două femei au de mai mulți ani o relație tensionată. Totul s-ar fi petrecut atunci când Georgina Rodriguez s-a mutat într-una dintre reședințele lui Cristiano Ronaldo.

La puțin timp după mutare, Georgina ar fi „ordonat” să fie îndepărtat un tablou imens în care erau pictați Dolores Aveiro și fotbalistul portughez.

Dolores Aveiro s-ar fi enervat și mai tare atunci când a aflat că opera respectivă, care purta semnătura Paulei Brito, a fost ascunsă în garaj, iar în locul ei, pe perete, a apărut un portret al Georginei.

„Nici măcar cei care o apreciază pe Georgina nu au trecut cu vederea umilințele la care și-a supus prietenele în diferite momente. La un moment dat, Georgina le arată fetelor noua ei geantă Hermes, pe care tocmai a primit-o, și, fără să ezite, le spune 'nu o atingeți cu mâinile, luați-o cu asta” (n.r. ambalajul în care era împăturită).

Și tocmai această lipsă de modestie ar provoca o mare criză în relația ei cu Cristiano Ronaldo. Se pare că fotbalistul este dezamăgit de această schimbare de atitudine a partenerei sale și consideră că aceasta a devenit prea egocentrică de când a devenit celebră”, scrie Mundo Deportivo.

Cristiano Ronaldo și Georgina cresc 5 copii

Cristiano Ronaldo și Georgina cresc 5 copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai cunoscute persoane pe Instagram: are aproape 49 de milioane de urmăritori. Partenerul ei, starul lui Al-Nassr, o întrece la acest capitol: este urmărit de peste 577 de milioane de persoane pe celebra rețea socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net