Messi vrea viața lui Cristiano Ronaldo. Ce pretenții are campionul mondial pentru a juca la arabi

Ultima actualizare:

După ce începutul lui 2023 a fost monopolizat de Cristiano Ronaldo și al său transfer din Premier League în Arabia Saudită, acum sunt semne că și Lionel Messi ar fi interesat de această trecere. La cei 35 de ani ai săi, jucătorul legitimat la Paris Saint-Germain ar tânji după pachetul obținut de rivalul său portughez, de 38 de ani, chiar în această perioadă tatăl său fiind în Arabia Saudită și purtând negocieri, informează „The Mirror”.

Lionel Messi nu exclude deloc un transfer în Arabia Saudită (FOTO: Getty Images)
Lionel Messi nu exclude deloc un transfer în Arabia Saudită (FOTO: Getty Images)

Jorge Messi a pus pauză discuțiilor de prelungire a contractului cu Paris Saint-Germain și a zburat personal în ținuturile saudite pentru a înainte condițiile fiului său către Al-Hilal, care ar fi dispus să accepte transferul aici, dacă va avea parte de aceleași avantaje și opțiuni financiare precum Cristiano Ronaldo. Dat fiind transferul ibericului la Al-Nassr, rivala sa, Al-Hilal este presată să găsească o soluție pentru a contrabalansa această situație. Deocamdată în imposibilitatea de a face transferuri în prezent, Al-Hilal ar putea, totuși, să parafeze mutarea în vară, dacă va reuși să îl facă pe Lionel Messi să spună „da”. Orientativ, venitul lui Cristiano Ronaldo ajunge la 200 de milioane de euro pe an, bani în care sunt incluse toate eventualele bonusuri, pe lângă salariul propriu-zis. Cât despre Al-Hilal, gruparea se află pe locul patru în clasamentul saudit, la 10 puncte de echipa lui Cristiano Ronaldo, cu 36 de puncte în 18 meciuri. 

Luni decisive pentru campionul mondial

Deocamdată, Lionel Messi rămâne la campioana Franței, pentru care joacă din 2021, contractul său expirând în luna iunie a acestui an. După mutarea de la FC Barcelona, acomodarea la PSG a fost una greoaie, dar a reușit să-și găsească locul în cele din urmă, în ciuda concurenței cu alte nume mari, precum Kylian Mbappé sau Neymar. Cifrele lui Messi arată 29 de goluri și 32 de pase decisive, reușite în 65 de partide jucate pentru PSG. Cotat de site-urile de specialitate la 50 de milioane de euro, argentinianul poate spune că le-a trăit pe toate în fotbalul mare: cel mai recent cucerind titlul de campion mondial, fotbalistul mai are în palmaresul său trofee impresionante, precum șapte Baloane de Aur, 22 de titluri de golgheter, patru ediții de Liga Campionilor câștigate, 10 titluri de campion al Spaniei, unul al Franței și trei Supercupe UEFA cucerite. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net