Adrian Mutu e ca și dat afară de la Rapid

Ultima actualizare:

Rapidul a intrat într-o criză parcă de nesfârșit. Fără victorie de 6 meciuri, giuleștenii au fost învinși clar, cu scorul de 3-1, în deplasarea de la Craiova, de Universitatea. Sunt pe penultimul loc în clasamentul play-off-ului și fanii și-au pierdut răbdarea cu antrenorul Adrian Mutu, pe care au început să-l conteste tot mai mult.

Adrian Mutu (FOTO: Sportpictures)
Adrian Mutu (FOTO: Sportpictures)

Culmea, în Bănie, scorul a fost deschis de rapidiști, care au marcat în minutul 31, prin Dugandzic, din penalty. Asta în ciuda faptului că din minutul 15 ei se aflau în inferioritate numerică, deoarece Costache fusese eliminat pentru două cartonașe galbene. Gazdele însă au reușit să egaleze până la pauză, grație unui șut imparabil prins de Câmpanu în minutul 38. După pauză, schimbările făcute de antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, au fost exact cele necesare, astfel că Markovic, introdus în minutul 46, a marcat în minutul 82, pentru ca scorul final să fie stabilit de Roguljic, care a înscris în minutul 90+2, la 28 de minute după ce fusese introdus pe teren. Văzându-și visele la titlu spulberate – deși nimeni nu le-a promis nimic – fanii Rapidului au reacționat destul de violent la adresa celui pe care până luna trecută îl ridicau în slăvi: antrenorul Adrian Mutu. Huiduielile și cererile de demisie au luat locul încurajărilor, iar ieri declarațiile liderilor galeriei au fost mai virulente ca oricând la adresa „Briliantului”.

Om care a trecut prin multe și a văzut multe în fotbal, Adi Mutu a reacționat 100% profesionist. Nu le-a răspuns fanilor, i-a „înțepat” totuși că există partide în deplasare unde își abandonează nefiresc favoriții doar pentru că vor mai multe bilete decât pot să le ofere organizatorii, dar a spus că rămâne pe poziții.

"Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. Chiar dacă am deschis scorul. Băieţilor nu am ce să le reproşez, că defensiv au rezistat bine. Criza asta de rezultate nu e întâmplătoare. Cu Sepsi echipa  n-a jucat bine, dar azi echipa a jucat, a fost alt meci. Dacă cineva e nemulțumit că Rapid a stat tot anul în primele cinci, nu am ce comenta. La Sfântu Gheorge, ei nu au fost, au părăsit sectorul. Sunt normale, trebuie să ne asumăm, să ne însușim și să mergem mai departe. În fotbal se uită ce ai făcut și contează doar prezentul. Toţi suntem evaluaţi, toţi, chiar dacă am îndeplinit obiectivul şi am intrat în play-off”, a declarat după meci tehnicianul.

Adrian Mutu e apărat de Săpunaru și de Dragoș Grigore

El a fost apărat de liderii echipei: ”Suntem la Rapid, de aia e presiune. Atât timp cât arăţi la Rapid că-ţi doreşti să câştigi şi dai totul pe teren nu o să-ţi spună nimeni nimic, chiar dacă pierzi şi cu 5-0. Nu ştiu dacă Adi Mutu este vinovatul. Toţi suntem vinovaţi, pentru că noi am jucat. Noi suntem răspunzători pentru rezultatele pe care le-am avut până acum. Dacă este nevoie să plec, o să plec cu cea mai mare plăcere. Dacă sunt nemulţumiţi suporterii, noi plecăm, nicio problemă. Avem bărbăţie. Nu e nicio ruşine să plecăm, să vină alţii mai buni!” , a declarat Săpunaru după meci. La rândul lui, Dragoș Grigore, i-a luat apărarea lui Mutu: „Urmează cel mai important joc, contra celor de la FCSB, este un derby. Nu joacă Adi Mutu și staff-ul lui, noi intrăm pe teren, trebuie să respectăm ce ne transmite. Din păcate, nu facem acest lucru tot timpul și de aceea a apărut această perioadă negativă. Sunt momente pe care orice echipă le traversează. Trebuie să avem puterea să le depășim”, a spus și fostul căpitan al naționalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net