Mario Mutu, „abandonat” de iubită? Motivul pentru care Mara G a plecat la New York fără fiul „Briliantului”

În ultimile luni au fost nedespărțiți, au fost plecați în Italia, la bunicii lui, iar înainte de asta Mara G a filmat un videoclip în care apare și iubitul ei Mario Mutu. Dar iată că zilele trecute a pubicat imagini cu ea singură din New York, unde a plecat singură. Click! a aflat motivul din spatele deciziei brunetei!

Mara G si Mario Mutu / foto: arhiva personala
Mara G si Mario Mutu / foto: arhiva personala

În ultimele luni Mara G, pe numele de familie Mara Georgescu, era non stop online cu iubitul ei, Mario Mutu. Cei doi au și filmat împreună pentru videoclipurile brunetei, iar în toate postările de pe rețelele de socializare apăreau amândoi și chiar au fost plecați în Italia, la bunica fiului Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu.

Mara G și Mario Mutu, probleme în Paradis?

Cei doi au declarat că se iubesc foarte mult și că nu pot sta unul fără altul, chiar au fost împreună și la o ultimă ședință foto pe care solista a avut-o pentru hainele pe care vrea să le lanseze într-o colecție specială cu iubitul ei, dar iată că acum Mara a ales să plece singură la New York! 

Mara G la New York / foto arhiva personala
Mara G la New York / foto arhiva personala

Însă nici de acolo nu există poze cu ei doi, motiv pentru alții au ales să comenteze că cei doi s-ar fi despărțit și nu ar mai forma un cuplu. Însă imediat după această ședință foto, solista s-a urcat în avion și a părăsit România. Cârcotașii au spus că cei doi s-ar fi despărțit și că ar exista probleme mai mari in cuplul lor. Însă Click! a aflat adevărul pe care îl puteți citi în continuare.

Mario Mutu si Mara G in noul videoclip/ foto arhiva personala
Mario Mutu si Mara G in noul videoclip/ foto arhiva personala

Își încarcă bateriile pentru un festival

Deși s-a zvonit că s-au separat, iată că Mara G și Mario Mutu sunt în continuare împreună. „Sunt foarte bine, doar că sunt despărțiți de continente. Mario a avut treaba în țară, iar Mara a plecat cu școala în Statele Unite ale Americii, într-o vizită de o săptămână, se va întoarce până de Paște. Își încarcă bateriile pentru festivalul Beach, Please!, unde face parte din artiștii care vor urca pe scenă”. ne-au spus surse din apropierea solistei.

Mara Georgescu a fost model/ foto facebook
Mara Georgescu a fost model/ foto facebook

Mara a lansat înainte de a pleca în Italia un videoclip la o piesă interesantă, Mai știi, împreună cu Arkanian. Puștoaica are o mulțime de planuri, vrea să lanseze piese noi și să filmeze videoclipuri la toate și se pregătește și pentru alte festivaluri. Momentan, o veți vedea în perioada 27-30 Aprilie 2023, la Costinești cântându-și piesele care au făcut-o cunoscută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net