Mara G, iubita lui Mario Mutu, goală în cadă! Imagini incendiare cu artista de 19 ani

Deși zilele acestea se află în Italia, într-o binemeritată vacanță, Mara G tocmai a lansat cel mai sexy videoclip al său, în colaborare cu Arkanian, fostul concurent de la Chefi la cuțite. Solistă apare goală în cadă, așa cum doar iubitul ei o vede, Mario Mutu

Mara G, iubita lui Mario Mutu, goală în cada, în noul videoclip
Mara G, iubita lui Mario Mutu, goală în cada, în noul videoclip

De aproximativ un an, Mara G., pe numele sau adevărat Mara Georgescu, are o relație cu Mario Mutu, fiul celebrilor Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Cei doi se iubesc și sunt nedespărțiți, iar zilele acestea sunt într o vacanță în Italia, la bunica puștiului.

Dar chiar și așa, pe amândoi îi puteți vedea în cel mai recent videoclip al solistei, o colaborare cu Arkanian, pe care îl știți de la „Chefi la cuțite” pentru piesă „Mai Știi”.

Cei doi au filmat un videoclip în care nu numai că Mara se sărută și se plimbă cu iubitul ei, Mario Mutu, dar apare și aproape goală într o cadă plină cu apă.

Mara G & Mario Mutu la filmari
Mara G & Mario Mutu la filmari

„Am filmat aproape o zi, de dimineață până seară, iar la un moment dat, am înghețat pentru scenele în care am filmat afară. Dar va ieși bombă. Mă așteptăm să răcesc după atâtea ore pe care le-am stat în cadă, pentru că am filmat ceva timp acolo”, povestește Mara, care a filmat multe scene într-o cadă plină în care solistă este aproape goală.

În videoclip apare în câteva scene și Mario Mutu, iubitul solistei, care nu este la primul său rol. Mara Georgescu a scris acest scenariu care este unul cu totul inedit, așa cum este și look-ul solistei.

Cei doi au filmat videoclipul cu câteva zile înainte de a pleca în Italia. Cu toate acestea și au găsit răgaz să meargă și la un meci de fotbal unde Adrian Mutu antrenează.

Mara Georgescu
Mara Georgescu

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra de doar 19 ani a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. A cântat cu Faydee, cu DJ Hara a lansat melodia „Luna” și a mai avut și alte piese precum „Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens. Cele mai recente piese ale ei sunt „Mahala”, „Slobozia” sau „Trotinete”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net