Mara G și Mario Mutu, în cel mai controversat și scump videoclip - Trotinete

#Exclusiv Click!

Revenim cu vești despre unul dintre cele mai așteptate videoclipuri muzicale ale momentului, cel al melodiei semnate de Mara Georgescu alias Mara G, „Trotinete”. Solista, care este iubita lui Mario Mutu, fiul cel mare al fostului fotbalist Adrian Mutu, a oferit detalii de la filmări, în exclusivitate pentru Click!.

Mara și Mario sunt și parteneri de afaceri
Mara și Mario sunt și parteneri de afaceri

Mario Mutu și Mara Georgescu, hot în cel mai nou clip!

Cei doi îndrăgostiți sunt personaje principale în acest filmuleț care se vrea a fi de mare anvergură, căci în cadre apar și o mașină de fițe, un BMW ultimul răcnet, precum și o motocicletă de 10.000 de Euro.

„Filmările au fost distractive, chiar dacă scenele cu motorul au fost într-un frig cumplit și am și răcit. S-a meritat efortul... În videoclip apar și fratele meu, și Mario (Mutu, iubitul ei – n.r.), pentru că vorbesc și despre ei în piesă. Ne-am distrat maxim la filmări”, a povestit Mara, care este foarte încântată de rezultat.

Mara G. este una dintre tinerele cântărețe de la noi. Tânăra a debutat acum doi ani și are deja câteva melodii solo de succes, „Urăsc că te iubersc” și „Lacrimi de cristal”, dar și colaborări, „Can’t Stop” (cu Ajay Stevens și Costi Ioniță) și „Luna” (cu Faydee și DJ Hara). 

Solista a revenit în fața fanilor cu piesa "Trotinete", compoziție proprie, la care a filmat un videoclip pe măsură împreună cu Global Records. „Piesa n-a fost plănuită, am scris-o în cel mult o oră în studio.", a mai povestit Mara, care este foarte încântată de rezultatul final.

Trotinete este piesa scrisă de Mara
Trotinete este piesa scrisă de Mara

Vă mai spunem că "bijuteriile" auto din videoclip sunt un BMW i8, iar motocicleta este a fratelui solistei, un Motor Yamaha R7, care costă în jur de 10.000 de euro. Deci un videoclip scump foc.

Și cum vă spuneam mai sus, în videoclip apare și Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, care debutează astfel ca și actor. Cei doi sunt împreună de câteva luni. S-au cunoscut pe Instagram și a fost dragoste la prima vedere.

Click! a aflat că cei doi vor lansa în curând o colecție de haine pentru adolescenți și, în general, pentru tineri.

Mario și Mara au o relație de câteva luni
Mario și Mara au o relație de câteva luni

„Ne-am cunoscut pe Instagram, am împlinit patru luni. Pot să spun că a fost mai lejer decât crezi. Amândoi am făcut câte un pas, amândoi aveam câte o altă relaţie, dar ne-am despărţit şi ne-am cuplat.

În lunile care au trecut am făcut deja o mulţime de lucruri împreună, ne-am aruncat şi cu paraşutele şi multe altele”, a spus Mario, care este de părere că are un spirit de întreprinzător, pentru că îi place să facă bani. 

De altfel, atât el, cât şi Mara, au fost ajutaţi de părinţi să-şi deschidă o afacere. „Mă ajută Dumnezeu să fac ce mi propun şi să fiu sănătos. Nu mi-am dorit să fac fotbal, dar mi-ar fi plăcut să fiu faimos fără prea mare efort.”, a mai spus Mario.

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese, având colaborări cu Faydee, un artist internațional consacrat, cu DJ Hara a lansat melodia „Luna” și a mai avut și alte piese precum „Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens, cu care a mai colaborat de a lungul timpului. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina