Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital. Ce a pățit Mario și de ce a fost chemată poliția

Ultima actualizare:

Noapte agitată pentru fiul lui Adrian Mutu, Mario. Acesta a ajuns la spital, unde a fost chemată și poliția. Episodul s-a petrecut la câteva ore după ce tatăl său a avut un eveniment important în București. Fostul mare jucător și-a lansat cartea autobiografică. 

Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital
Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital

În vârstă de 20 de ani, Mario Mutu ar fi ajuns în jurul orei 5 dimineața la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală. Fiul Alexandrei Dinu și a lui Adi Mutu acuza dureri dentare și dorea să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Tânărul a trebuit să-și aștepte rândul până să fie preluat și dus la triaj. Din păcate, durerile tot mai mari care-l încercau pe Mario l-au făcut să pornească un scandal în incinta spitalului, conform Spynews.

Mario ar fi afirmat că stă ”cu toți proștii la coadă”, conform sursei citate. „Agitația” provocată de fiul „briliantului” a atras atenția poliției. Un echipaj și-a făcut simtiță prezența la fața locului.

Mario Mutu a fost dus cu ambulanța la alt spital

Deoarece durerile ar fi fot tot mai mari, iar secția de stomaologie a spitalului Sfântul Ioan nu era disponibilă, Mario Mutu a fost dus cu ambulanța la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei.

Se pare că nici a doua locație n-a fost lipsită de incidente. Scandalul a continuat, conform sursei citate. Mario Mutu a fost contactat de cei de la cancan, iar tânărul a confirmat că a ajuns la spital pentru durerile dentare.

Nu știm momentan dacă fiul antrenorului de la Rapid și-a rezolvat problemele medicale. Totodată, nu e clar dacă poliția a aplicat vreo sancțiune pentru incidentele create.

Mario Mutu este fiul Alexandrei Dinu și a lui Adi Mutu

Mario Mutu are 20 de ani
Mario Mutu are 20 de ani

Alexandru Dinu și Adi Mutu s-au căsătorit în 2001. Cei au format atunci unul dintre cele mai frumoase și mediatizare cupluri din peisajul monden din țara noastră. Din păcate, mariajul lor a durat doar până în 2003. În urma tumultoasei relații a apărut Mario. Fiul celor două vedete a împlinit vârsta de 20 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg