Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital. Ce a pățit Mario și de ce a fost chemată poliția

Ultima actualizare:

Noapte agitată pentru fiul lui Adrian Mutu, Mario. Acesta a ajuns la spital, unde a fost chemată și poliția. Episodul s-a petrecut la câteva ore după ce tatăl său a avut un eveniment important în București. Fostul mare jucător și-a lansat cartea autobiografică. 

Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital
Fiul lui Adi Mutu a ajuns la spital

În vârstă de 20 de ani, Mario Mutu ar fi ajuns în jurul orei 5 dimineața la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală. Fiul Alexandrei Dinu și a lui Adi Mutu acuza dureri dentare și dorea să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Tânărul a trebuit să-și aștepte rândul până să fie preluat și dus la triaj. Din păcate, durerile tot mai mari care-l încercau pe Mario l-au făcut să pornească un scandal în incinta spitalului, conform Spynews.

Mario ar fi afirmat că stă ”cu toți proștii la coadă”, conform sursei citate. „Agitația” provocată de fiul „briliantului” a atras atenția poliției. Un echipaj și-a făcut simtiță prezența la fața locului.

Mario Mutu a fost dus cu ambulanța la alt spital

Deoarece durerile ar fi fot tot mai mari, iar secția de stomaologie a spitalului Sfântul Ioan nu era disponibilă, Mario Mutu a fost dus cu ambulanța la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei.

Se pare că nici a doua locație n-a fost lipsită de incidente. Scandalul a continuat, conform sursei citate. Mario Mutu a fost contactat de cei de la cancan, iar tânărul a confirmat că a ajuns la spital pentru durerile dentare.

Nu știm momentan dacă fiul antrenorului de la Rapid și-a rezolvat problemele medicale. Totodată, nu e clar dacă poliția a aplicat vreo sancțiune pentru incidentele create.

Mario Mutu este fiul Alexandrei Dinu și a lui Adi Mutu

Mario Mutu are 20 de ani
Mario Mutu are 20 de ani

Alexandru Dinu și Adi Mutu s-au căsătorit în 2001. Cei au format atunci unul dintre cele mai frumoase și mediatizare cupluri din peisajul monden din țara noastră. Din păcate, mariajul lor a durat doar până în 2003. În urma tumultoasei relații a apărut Mario. Fiul celor două vedete a împlinit vârsta de 20 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net