Exclusiv: Mutu, socru mare? Mario și-a dus iubita în Italia, să i-o prezinte bunicii

Ultima actualizare:
Mario și Mara formează un cuplu de aproape jumătate de an. Foto: Facebook
Mario și Mara formează un cuplu de aproape jumătate de an. Foto: Facebook

În ultimele săptămâni, în familia lui Adrian Mutu pare că se pregătește ceva. Fiul acestuia, Mario s-a făcut băiat cuminte și pare că are planuri serioase cu iubita lui, cântăreața Mara Georgescu. Și asta pentru că cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună și a prezentat-o deja familiei lui.

Săptămâna trecută am observat pe rețelele de socializare că Adrian și Mario Mutu și-au postat mai multe fotografii împreună la diverse întâlniri. Iar în weekend puștiul antrenorului și iubita lui Mara Georgescu au fost văzuți în loja VIP la unul dintre meciurile echipei Rapid, unde antrenează Mutu. Semn că lucrurile au început să se așeze din ce în ce mai bine pentru fiul cel mare al lui Adrian care o perioadă nu mai fusese așa apropiat de tatăl sau. Acum însă lucruri au intrat pe un nou făgaș, iar Mario i-a făcut deja cunoștiință oficial iubitei sale cu tatăl lui.

Luni dimineață, la prima oră, am aflat că Mario și iubita lui, Mara G, au pleca împreună într-o vacanță în Italia, la Catania, acolo unde locuiește bunica din partea mamei, adică mama Alexandrei Dinu. Se pare că va veni și Adrian Mutu în zilele următoare și va avea loc reunirea familiei, am putea spune. Însă pînă atunci atât Mario cât și Mara G. au trebuit să-și lase în ordine problemele din țară, având în vedere că, după sursele noastre, vor sta plecați mai multe săptămâni. Așa că cei doi au filmat un nou videoclip al solistei Mara G. în care bineînțeles că Mario joacă un rol important împreună cu Arkanian, solistul pe care l-ați văzut într-un duet cu Antonia și care a participat la "Chefi la cuțite".

Mara G. este foarte atenta la cum arată. Foto: Facebook
Mara G. este foarte atenta la cum arată. Foto: Facebook

Timp de câteva ore cei doi au filmat dar și s-au fotografiat pe platourile de filmare în ipostaze destul de sexy, iar rezultatul va apărea curând pe youtube. Surselea propiate celor doi îndrăgostiți ne-au declarat că ei vor să-și facă și o afacere cu haine împreună. Momentan Mara G. se ocupă de muzică și, după ce a lansat piesa "Mahala", se pregătește de o nouă melodie.

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra de doar 19 ani a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. A cântat cu Faydee, cu DJ Hara a lansat melodia "Luna" și a mai avut și alte piese precum "Dolce Gabbana", "Solo", "Urǎsc cǎ te iubesc prea mult", "Lacrimi de cristal" sau "Can't Stop" cu Costi și Ajay Stevens. Cele mai recente piese ale ei sunt "Mahala", "Slobozia" sau "Trotinete".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net