„Telenovela” lui Cristiano Ronaldo se încheie: noua echipă îl preia de la 1 ianuarie

#CM Qatar 2022

Cristiano Ronaldo poate răsufla ușurat și are, acum, o înțelegere parafată cu noua sa echipă: Al Nassr îl va prelua din prima zi a anului viitor, informează „Marca”.

Cristiano Ronaldo a picat la înțelegere cu Al Nassr (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo a picat la înțelegere cu Al Nassr (FOTO: Getty Images)

Portughezul nu doar că a reușit să scape de Manchester United, unde s-a simțit încorsetat, umilit și pus la zid, ci și-a negociat cea mai bună înțelegere din fotbalul mare, urmând să devină cel mai bine plătit jucător din lume, deasupra lui Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappé. Asta pentru că CR7 va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate, care va expira în vara lui 2025, când va avea 40 de ani, iar salariul său va fi de aproape 100 de milioane de euro pe sezon, la care se vor adăuga bonusurile pentru publicitate, astfel încât veniturile aproximative ating 200 de milioane de euro pentru fiecare an petrecut la Al Nassr. 

A cincea echipă din palmaresul lui CR7

Chiar dacă lasă fotbalul european pentru cel arab, Cristiano Ronaldo nu a ales deloc rău pentru contextul respectiv - Al Nassr este de 18 ori campioană a Arabiei Saudite, ultima dată ridicând trofeul deasupra capului în 2019. În sezonul curent, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo se află pe locul doi în campionat, la doar trei puncte diferență de liderul Al Shabab.
Prin transferul său de la Manchester United la Al Nassr, lusitanul însumează cinci echipe de-a lungul carierei: după ce și-a început parcursul în fotbalul mare la Sporting Lisabona și a trecut apoi Manchester United, unde în prima „aventură” la „diavolii roșii” a cunoscut succesul, Cristiano Ronaldo a scris istorie și la Real Madrid și, mai apoi, și-a încercat norocul la Juventus, înainte să revină pe „Old Trafford”, de unde s-a chinuit să plece, încă de la începutul acestui an.
Siguranța financiară și recunoașterea de care e de așteptat să se bucure la Al Nassr îi creează lui Cristiano Ronaldo contextul prielnic pentru a se dedica 100% Campionatului Mondial din Qatar, competiție care este posibil să fie ultima de acest fel, din cariera sa. Portugalia urmează să întâlnească Elveția, marți, în optimile de finală ale CM Qatar 2022, de la ora 21.00, meci la care a fost delegat și arbitrul român István Kovács. Programul complet al CM Qatar 2022 și rezultatele meciurilor sunt disponibile aici.           

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg