Fotbalistul lui City, anchetat, după ce și-a dat jos pantalonii în fața unei femei

Ultima actualizare:

Rând pe rând, tot mai mulți fotbaliști își dau în petic și intră în centrul atenției prin comportamente condamnabile. Cel mai recent, un jucător legitimat la Manchester City, Kyle Walker, a decis să-și arate organele genitale într-un bar, în fața unei femei, informează BBC.

Kyle Walker, în mijlocul unui scandal, după ce a hărțuit o femeie (FOTO: Getty Images)
Kyle Walker, în mijlocul unui scandal, după ce a hărțuit o femeie (FOTO: Getty Images)

Imediat după ce episodul a fost relatat de presa engleză, Poliţia a deschis o anchetă și cercetează acum cele întâmplate. Reprezentanții forțelor de ordine au anunțat că au în vedere și o filmare, care circulă în social media, în urma incidentului petrecut duminică, în Wilmslow, în apropiere de Manchester. Deocamdată, ancheta este abia la început și, cel puțin până acum, nu s-a decis vreo arestare, a punctat Poliția. 

Potrivit „The Sun”, internaționalul englez angrenat în Premier League și-a făcut apariția într-un bar, în jurul după-amiezii, pe la 17.30 ora locală, remarcându-se într-o stare avansată de ebrietate și fiind însoțit de câțiva prieteni. La un moment dat, acesta a fost văzut afișând un comportament intruziv față de o femeie aflată în acel bar, apropiindu-se de ea și intimidând-o. Sursa citată menționează că persoana respectivă nu era soția fotbalistului, lucrurile degenerând și jucătorul încercând să o pipăie și să o sărute, pentru ca mai apoi chiar să-și dea pantalonii jos, spre uluirea femeii, care s-a afișat deranjată de comportamentul celui legitimat la Manchester City. Ulterior, fotbalistul ar fi susținut că totul ar fi fost „o glumă”. Cert este că, dacă expunerea indecentă este dovedită, Kyle Walker riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare. Fotbalistul de 32 de ani mai are, teoretic, contract valabil până în vara anului viitor, însă surse din presa engleză spun că negocierile dintre el și club ar fi fost sistate, pe fondul comportamentului său deplasat.

Episodul este practic parte dintr-un „serial” cu fotbaliști în primplan, după ce fostul fotbalist al lui FC Barcelona, Dani Alves se află în arest preventiv, încă din luna ianuarie, în urma unor acuzații de viol petrecut într-un club, iar Achraf Hakimi, de la Paris Saint-Germain, este suspectat de asemenea de relații sexuale forțate cu o femeie, urmând să fie anchetat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net