Cazul lui Dani Alves, în aer: încă o minciună a brazilianului acuzat de viol

Ultima actualizare:

Situația lui Dani Alves se complică de la zi la zi, fotbalistul brazilian aflându-se în arest preventiv, încă din prima jumătate a lunii ianuarie. La cei 39 de ani ai săi, acesta este acuzat de viol, iar până acum și-a modificat declarațiile date autorităților în patru rânduri, descoperindu-se o mulțime de inadvertențe în cazul său. 

Dani Alves se afundă tot mai mult, după ce a fost acuzat de viol (FOTO: EPA)
Dani Alves se afundă tot mai mult, după ce a fost acuzat de viol (FOTO: EPA)

Cel mai recent, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale clubului i-au determinat pe anchetatori să confirme încă o minciună a lui Dani Alves, arătând că acesta nu se afla în toaletă, în momentul în care a intrat victima, așa cum susținea sud-americanul în ultima sa versiune. Căci, in înstanță, acesta și avocatul său au pretins că femeia care îl acuză de viol l-ar fi găsit în toaletă pe fotbalist și că ar fi fost un act sexual consimțit. Camerele video din club arată cum un bărbat cu un tricou alb și cu adidași albi -exact ce a purtat Dani Alves, în acea noapte- se poziționează în dreptul ușii toaletei și încearcă să obstrucționeze ieșirea, apoi intră în toaletă, totul după ce o femeie, cu semnalmentele victimei, era în interior. 

Reamintim că Dani Alves este acuzat de o femeie în vârstă de 23 de ani că ar fi violat-o într-un club de noapte, Sutton, din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. Versiunea femeii este susținută de doi martori și, între timp, de o serie de probe. În același caz, două femei au declarat că le-au fost făcute avansuri sexuale, în aceeași seară, din partea brazilianului. 
Până acum, Dani Alves și-a schimbat declarațiile în patru rânduri. Prima dată, acesta a susținut că nu o cunoștea pe femeie, apoi a revenit și a spus că i-ar fi oferit o băutură și ar fi vorbit cu ea, iar ulterior a actualizat cele spuse și a menționat că ar fi existat inclusiv atingeri, ca mai apoi să schimbe declarația și să recunoască faptul că a avut loc actul sexual, însă susținând că ar fi fost consimțit. În funcție de verdictul din procesul în care este acuzat de viol, Dani Alves riscă între patru și 12 ani de închisoare. În urma acuzelor de viol, fotbalistul a rămas fără club, iar soția sa l-a informat că intentează acțiunea de divorț

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net