Ștefan Radu, moment emoționant în Italia. Fotbalistul român a fost ovaționat de un întreg stadion

Fotbalistul român Ștefan Radu a avut parte de un moment emoționant, în care a primit ovațiile unui întreg stadion. În vârstă de 36 de ani, acesta a decis că a venit momentul să pună captă carierei sale profesioniste. El a petrecut ultimii 15 ani în tricoul lui Lazio, pentru care a primit și banderola de căpitan în timpul ultimului său meci.

Ștefan Radu a petrecut 15 ani în tricoul lui Lazio
Ștefan Radu a petrecut 15 ani în tricoul lui Lazio

Fotbalistul rămân Ștefan Radu a decis că a venit momentul să pună punct carierei sale de jucător profesionist, la vârsta de 36 de ani. El a petrecut 15 ani în tricoul „Vulturilor” de la Lazio Roma, meciul acestora împotriva celor de la Cremonese, pe teren propriu, a însemnat și finalul de carieră pentru Ștefan Radu. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, el a primit banderola de căpitan în ultima sa apariție pe teren.

Ștefan Radu joacă la Lazio încă din anul 2008, când s-a transferat la formația din capitala Italiei, după ce a purtat tricoul lui Dinamo. În cei 15 ani petrecuți în Roma, fotbalistul român a fost titularul „Vulturilor” în 426 de meciuri, devenind astfel și jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio. El a fost ovaționat de întreg Stadio Olimpico, pentru anii dedicați clubului italian.

Ștefan Radu s-a retras după 15 ani petrecuți la Lazio

Fotbalistul român își lasă echipa de suflet în una din cele mai bune perioade a acesteia. În acest moment, Lazio este pe locul 2 în Serie A, prinzând astfel calificarea în ediția următoare a Champions League. Iar pentru a face situația și mai „dulce”, „Vulturii” se află, în acest moment, la 11 puncte în fața marilor rivali de la AS Roma. În ediția viitoare din Champions League i se vor mai alătura lui Lazio și AC Milan, Inter, cât și marea câștigătoarea a ligii, Napoli.

În ce privește fotbalul italian, marele șoc al acestui sezon este depunctarea cu 10 puncte a lui Juventus, pentru diverse fraude financiare. În acest moment, după ani întregi în care a dominat Serie A, Juventus se află pe locul 7.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net