Anamaria Prodan: „Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf!”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (49 de ani) e dezlănțuită și nu mai vrea să tacă! A aruncat cu noi acuzații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a amantei sale, Corina Caciuc. Impresara acuză că ar fi fost jefuită ca-n codru de antrenorul Universității Craiova și că ar fi putut ajunge în stradă cu tot cu copii dacă nu ar fi purtat numele Prodan!

Anamaria Prodan, apariție radiantă la Gala I Succes Sursa: Instagram
Anamaria Prodan, apariție radiantă la Gala I Succes Sursa: Instagram

Anamaria Prodan trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen de divorț! Până atunci însă, în ajunul Sărbătorilor, impresara s-a dezlănțuit cum nu a făcut-o niciodată la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc, femeia care îi va aduce acestuia pe lume un nou moștenitor. Anamaria Prodan face acuzații uluitoare, dezvăluind că a fost jefuită de fostul soț și amantele acestuia din timpul căsniciei lor de 15 ani.

Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!”,a dezvăluit Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”.

Laurențiu Reghecampf și noua sa parteneră, Corina Caciuc, pictorial de Sărbători Sursa: Fanatik
Laurențiu Reghecampf și noua sa parteneră, Corina Caciuc, pictorial de Sărbători Sursa: Fanatik

Impresara i-a dat pentru prima dată dreptate și lui Gigi Becali, patronul FCSB fiind primul care a dezvăluit în presă că Laurețiu Reghecampf are o amantă de ani de zile.

Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de 10 ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș” ,a mai spus sexy impresara.

Impresara, avere estimată la 40-60 de milioane de dolari

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit la divorț o avere estimată la aproximativ 40-60 de milioane de dolari. Anamaria Prodan ocupă locul 141 în Top Capital 2021, numărându-se printre cei mai bogați oameni din România. O mare parte din avere este constituită de moștenirea pe care a primit-o de la mama ei, de la regretata Ionela Prodan. Patru case, terenuri şi conturi în bănci, un teren agricol şi unul intravilan, două maşini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, totul însumând aproape 2 milioane de euro - acestea au fost principalele bunuri pe care Anamaria și sora ei le-au împărțit. 

Nu am ce împărți cu Reghecampf! Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui! Mai devreme am vândut un teren! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu dacă pleacă din această căsnicie pelacă cu salariul de la Universitate Craiova și cu o casă în America. Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții!”, declara Anamaria Prodan, referitor la partaj, la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net