Actriță celebră, manifest cu părul de la subraț la vedere: „Acesta este corpul meu”

Ultima actualizare:

O actriță faimoasă a lăsat să i se vadă părul de la subraț în cadrul unei noi ședințe foto, din dorința de a-i face pe oameni să conștientizeze schimbările prin care trece corpul uman de-a lungul timpului, dar și ca să atragă atenția asupra importanței sănătății, nu a aspectului fizic...

Aceasta nu este Rachel McAdams, imaginea are doar rol de exemplu / foto: freepik.com
Aceasta nu este Rachel McAdams, imaginea are doar rol de exemplu / foto: freepik.com

Este vorba despre actrița Rachel McAdams, care, la vârsta de 44 de ani, și-a arătat corpul cât mai natural, într-o ședință foto inedită, realizată de Bustle. Artista a dorit să arate frumusețea naturală, cu tot cu părul din zona de la axile. În fotografiile cu pricina, Rachel este întinsă pe o canapea de pluș, iar poziţia pe care o are scoate la iveală că la subraţ nu este epilată.

Imaginile au fost editate minim, chiar la cererea lui Rachel, care nu a dorit înlăturarea părului de la subraţ. Piloyitatea din aceaa zonă a fost vizibilă și într-o altă fotografie, în care ea a pozat într-o rochie albă, fără mâneci, care se lipea de corpul ei, așa cum arată și cei de la Dailymail.co.uk.

În această fotografie port lenjerie de corp din latex. Dar am născut doi copii. Acesta este corpul meu și cred că este extrem de important să reflectăm la schimbările care se produc o dată cu trecerea anilor. Este în regulă să dorești să arăți mai bine, să lucrezi la asta și să fii sănătos, dar asta este diferit pentru fiecare dintre noi”, a spus ea, pentru Bustle. Rachel are, împreună cu partenerul ei de viață, Jamie Linden, un băiat și o fată.

Actrița încă se simte „vinovată” că și-a luat o pauză de doi ani de la Hollywood

Rachel McAdams este una dintre cele mai în vogă actrițe de la Hollywood / foto: Profimedia
Rachel McAdams este una dintre cele mai în vogă actrițe de la Hollywood / foto: Profimedia

Rachel își promovează în prezent filmul „Are You There God? It's me, Margaret”, o adaptare cinematografică a cărții extrem de populare a lui Judy Blume.

În lungul său interviu cu Bustle, Rachel a recunoscut că încă se simte „vinovată” că și-a luat o pauză de doi ani de la Hollywood, la apogeul carierei ei la mijlocul anilor 2010, pentru a „rămâne sănătoasă”.

În timp ce reflecta la decizia ei șocantă de a refuza rolurile principale din The Devil Wears Prada, Casino Royale, Mission: Impossible III, Iron Man și Get Smart, actrița a dezvăluit că pauza ei a făcut-o să se întrebe dacă astfel „arunca totul”.

M-am simțit vinovată că nu am valorificat oportunitatea care mi s-a oferit, pentru că știam că sunt într-un loc atât de norocos”, a mărturisit ea. „Dar știam, de asemenea, că nu era prea potrivită cu personalitatea mea și cu ce am nevoie pentru a rămâne sănătoasă”.

 „Mi-au trebuit ani să înțeleg ceea ce făceam intuitiv”  

În ciuda faptului că uneori regretă că nu a acceptat un anumit rol, nominalizata la Premiul Academiei a spus că întotdeauna face un pas înapoi și se gândește: „Aceasta a fost persoana potrivită pentru asta”.

În timpul scurtei ei pauze din actorie, mama a doi copii a spus că inițial nu știa „de ce” își ia concediu. „Mi-au trebuit ani să înțeleg ceea ce făceam intuitiv”, i-a explicat Rachel lui Bustle, spunând că a dorit să-și acorde prioritate sănătății mintale în timp ce se confrunta cu navigarea faimei la o vârstă fragedă. Ea a continuat: „Cred că întotdeauna am avut sentimentul că ar fi în regulă; fie va merge, fie nu.

Are o avere de 25 de milioane de dolari

Rachel este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului de la Hollywood și are o avere estimată la 25 de milioane de dolari. S-a făcut remarcată mai ales în anul 2004, când a jucat în două producții care s-au bucurat de un succes răsunător, „Jurnalul” și „Fete rele”, dar a jucat în numeroase alte filme foarte iubite de public: „Sherlock Holmes” (2009 și 2011), „Spotlight” (2015), „Doctor Strange” (2016 și 2022) etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net