Imagini greu de privit cu Deea Maxer plină de vânătăi! A suferit un accident la munte

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Deea Maxer se numără printre primele victime ale zăpezii și ale ghețușului din weekend-ul trecut. Soția lui Dinu Maxer a alunecat pe tocuri de 12 cm, pe pârtia de la Poiana Brașov. Deea s-a ales cu un hematom imens pe coapsa dreaptă și vânătăi în serie pe tot corpul.

cub deea maxer png

Cu zăpada să nu te pui! Deea Maxer a pățit-o cât de bună week-end-ul trecut,. Plecată în teambuilding la Poiana Brașov cu compania de cosmetice la care lucrează, mai nou, soția lui Dinu Maxer și-a pus tocurile de 12 cm și a pornit-o, gătită toată, spre o petrecere exclusivistă unde au fost multe vedete din showbiz.

Citește și: Deea Maxer, despre joburile care îi aduc mii de euro pe lună!

Weekend-ul acesta, însă, vremea s-a înrăutățit în Poiana Brașov, unde a nins din abundență și s-a format ghețuș pe străzi, dar, mai ales, la baza pârtiei.

Deea a luat-o cu tocurile de 12 cm la pas spre locul unde era petrecerea. Numai că, pe gheața din fața pârtiei, pământul i-a figit de sub picioare și Deea s-a prăbușit chiar în timp ce făcea un filmuleț pentru Instagram.

Soția lui Dinu Maxer a luat o bușitură zdravănă, în urma căreia s-a ales cu vânătăi multiple și cu hematom imens pe coapsa dreaptă.

Mai citește și: Ce bine câștigă Deea Maxer la noul serviciu! Ce salariu are și cu ce se ocupă

„Eram cu gașca de colegi în teambulding la Poiana Brașov și am plecat de la o petrecere la alta, negândindu-mă că ajung chiar la baza pârtiei în sandale cu toc de 12 cm.

De când mă știu eu port tocuri indiferent de vreme. Eu sunt pe tocuri și iarna pe zăpada. La mine nu există să merg cu bocancii în geantă undeva, însă la petrecerea asta nu am știut exact locația.

Nu mă așteptam nici eu să cad că tocmai de aia și filmam. Vroiam, practic, să fac un story. M-am amuzat maximum în momentul căzăturii și nu am realizat pe moment cât de tare m-am accidentat.

M-am ales cu ditamai hematomul pe coapsa dreaptă și multe vânătăi mai mici pe picioare. Acum mă doare tare tot piciorul!”, a povestit Deea, în exclusivitate pentru Click!, pățania din weekend.

Cum a slăbit 10 kilograme? „Am ajuns la 57 de kilograme și nu mă opresc aici!”

Soția lui Dinu Maxer pusese câteva kilograme bune după nașterea micuței Maysa. Mămicile au pus-o imediat, însă, la colț că s-a îngrășat, așa că Deea s-a enervat și a decis, imediat, să ia măsuri.

La trei ani de la natșterea Maysei, Deea și-a recăpătat silueta de dansatoare din buric. A slăbit 10 kilograme cu doar o masă pe zi și proceduri estetice săptămânale.

Vin la proceduri la clinică cam de două-trei ori pe săptămână, pentru că eu sunt leneșă. Mie nu-mi palce să merg la sală să trag de fiare. Aici mă și relaxez și la mine chiar au dat rezultate procedurile astea pe bază de radiofrecvență.

Am pierdut 10 kilograme, am doar 57 acum și am pierdut și centimetri în circumferința taliei. Și la coapse se vede. Bine, e adevărat că am pus lacăt pe frigider. Nu mănânc decât o masă pe zi ”, ne-a mai declarat Deea, care, cu toate vânătăile de pe corp, nu a lipsit de la ședințele de slăbit.

Deea Maxer împlinește anul acesta 33 de ani. Este căsătorită cu Dinu Maxer de 14 ani și au împreună doi copii, Maysa (3 ani) și Andreas (11 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!