Ce a făcut Alex, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă, înainte cu o zi ca fostul selecționer al României să fie reținut de DNA

Ultima actualizare:

Dramă în familia Piţurcă. Fostul selecţioner al echipei naţionale a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. În dosarul privind achiziţiile în pandemie a fost reţinut şi şeful Romarm, Gabriel Ţuţu, scrie Adevărul.

Victor Pițurcă, reținut de DNA
Victor Pițurcă, reținut de DNA

Victor Pițurcă, reținut de DNA

Problemele cu legea îl țin departe de sânul familiei pe Victor Pițurcă, care a fost reținut 24 de ore de către DNA. Procurorii e foarte posibil să ceară ș arestarea preventivă în dosarul „achiziții în pandemie”. Vă ținem la curent cu detalii despre acest subiect.

Potrivit sursei citate, DNA a transmis printr-un comunicat de presă că Victor Piţurcă este acuzat de cumpărare de influenţă, iar directorul Romarm, Gabriel Ţuţu, este cercetat pentru abuz în serviciu, fals intelectual și trafic de influență, ambii fiind reţinuţi de procurori. Încă nu se știe dacă procurorii vor cere arestarea celor doi.

Mai citește și: Fiul Vicăi Blochina, Edan, s-a mutat definitiv în casa lui Victor Pițurcă

"Pe fondul pandemiei generate de virusul COVID – 19, în perioada 19 martie 2020 – 16 septembrie 2021, suspectul Țuțu Gabriel, în calitatea menționată mai sus, cu încălcarea dispozițiilor legale, ar fi încheiat cu o asociere de firme din care făcea parte și o societate controlată de cealaltă persoană cercetată în prezenta cauză (n.r. Victor Piţurcă), în condiții dezavantajoase pentru compania pe care o conducea, două contracte de achiziție publică (ce vizau cumpărarea a șapte utilaje neconforme de producere a măștilor de protecție). Prin demersurile menționate mai sus, CN Romarm SA a fost prejudiciată cu suma de 8.647.584 lei, reprezentând contravaloarea utilajelor menționate mai sus, valoarea materiei prime și ulterior contravaloarea unor piese și servicii conexe (în afara contractului)", transmite DNA.

Procurorii DNA susțin că în intervalul martie -aprilie 2020, şeful Romarm ar fi cerut către Ministerul Apărării Naționale (MApN) punerea în circulație unor măști de protecție neconforme, lucru gestionat de un prieten de-al său, fără ca acesta să desfășoare activități comerciale reale auxiliare contractului de livrare produse de protecție și efectuarea unor plăți către acesta, (40% din cota de profit rezultată) sub aparența unui contract de consultanță.

De interes: Christina Ich a ajuns la spital cu băiețelul ei: «Era leșinat, nu mai schița un cuvânt»

"În schimbul acestor „servicii” suspectul Țuțu Gabriel ar fi lăsat să se creadă că are influență asupra funcționarilor din cadrul M.Ap.N. și că îi va determina pe aceștia să încredințeze direct și fără proceduri publice contractele de furnizare dar și să efectueze recepția fără problemă a produselor respective și să achite la timp facturile emise în acest sens. În contextul menționat mai sus, suspectul Țuțu Gabriel ar fi primit printr-un intermediar suma de 50.000 lei", mai spun anchetatorii.

Alex Pițurcă, petrecere pe lux și opulență cu Mititelu Junior la Poiana Brașov

Chiar cu o zi înainte ca Victor Pițurcă să fie reținut de DNA, Alex Pițurcă a avut parte de un weekend de vis. Este cunoscut faptul că este un bărbat singur, iar de când s-a despărțit de Christina Ich, fiul cel mare al fostului selecționer al României o ține numai în petreceri exclusiviste. Ultima a fost chiar zilele trecute, la Poiana Brașov, unde s-a distrat cu nimeni altul decât Mititelu Junior. Cei doi s-au fotografiat împreună la marea petrecere, unde erau înconjurați de domnișoare, dar și mulți prieteni.

Iată și: Bărbații infideli din showbiz! Au călcat strâmb și au fost prinși cu pantalonii în vine

Mititelu Junior s-a fotografiat și el la munte, într-un local exclsuivist
Mititelu Junior s-a fotografiat și el la munte, într-un local exclsuivist

După evenimentul de mare anvergură pe care l-au trăit intens, Alex Pițurcă a postat pe Story imagini de la petrecerea din localul de lux.

Citește și: Iulia Pârlea l-a desfiinţat pe Alex Piţ

Nu este prima ieșire a lui Alex Pițurcă, care, în ultima vreme, postează imagini și videouri de la diferite evenimente. Este singur și își trăiește viața intens. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net