Afecțiunea secretă de care suferă Jennifer Aniston

Ultima actualizare:

Jennifer Aniston a recunoscut că, din cauza programului solicitant și a unui stil de viață dezordonat, a ajuns să sufere de o afecțiune de la vârsta de 30 de ani, aspect care i-a dăunat performanțelor de pe platourile de filmare.

Afecțiunea secretă de care suferă Jennifer Aniston
Afecțiunea secretă de care suferă Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, 53 de ani, a recunoscut, recent, că a început să sufere de o tulburare de somn, mai exact de o insomnie destul de gravă, fapt care a afectat-o la toate nivelurile, atât personal, cât și profesional. Afecţiunea s-a declanşat după vârsta de 30 de ani.

Citește și Jennifer Aniston, disperată că secretele din căsnicia cu Brad Pitt ies la iveală

Îndrăgita actriță din serialul ,,Friends" nu-și amintește momentul exact când au început problemele ei de somn, dar vedeta susține că această tulburare s-a instalat în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Este cam greu de determinat, deoarece atunci când suntem tineri, dacă nu dormim, ne spunem „oh, mă simt grozav.” Credem că putem dormi doar două ore, trei ore, patru ore pe noapte și să nu simțim efectele”, a mărturisit Aniston.

Cu toate acestea, Jennifer a adăugat că acumularea tuturor acestor nopți nedormite a prins-o din urmă la 30 de ani. Vedeta și-a dat seama că lipsa de somn a început să-i afecteze serios starea de spirit și nu mai dădea randament nici pe platourile de filmare. 

Nu aveam motivația să-mi fac exerciții, nu urmam o alimentație echilibrată, aveam ceață pe creier, nu-mi mai aminteam replicile”, a spus Jennifer Aniston.

Cum a descoperit Jennifer Aniston că suferă de insomnie

După ani în care a încercat toate soluțiile la îndemână pentru a-și vindeca insomnia, Jennifer Aniston a decis în sfârșit să ceară ajutor de la medicul ei.

La vremea aceea, prioritățile actriței erau dieta și exercițiile fizice, urmate de somn. Cu toate acestea, Aniston nu-și putea da seama de ce îi era din ce în ce mai greu să respecte un program de exerciții și o dietă sănătoasă.

Când doctorul ei a întrebat-o cât de bine doarme, Jennifer Aniston și-a dat seama că nu era deloc atentă la programul ei de somn și că habar n-avea câte ore se odihnește de fapt. 

În acel moment, Aniston a început să învețe lucruri despre insomnie. Medicul ei i-a explicat că somnul ar trebui să fie punctul ei de interes numărul unu, deoarece în timpul somnului, organismul se regenerează și fără somn, corpul este afectat negativ în timpul zilei. Acest lucru a rezonat cu Aniston.

Începi să observi: „Sunt letargic, nu vreau să fac mișcare, mănânc groaznic, am cearcăne”, realizezi că încep să se întâmple tot felul de lucruri organismului tău și sunt doar consecințele lipsei de somn”, a spus ea.

Citește și Jennifer Aniston și-a dezvăluit secretele anti îmbătrânire. Actrița a împlinit 53 de ani

Metodele prin care Jennifer Aniston s-a vindecat de insomnie

Jennifer Aniston a consultat un medic, a apelat la meditație, exerciții de stretching, yoga, băi fierbinți și a băut apă fierbinte cu lămâie pentru a o ajuta să doarmă mai bine

De asemenea, vedeta și-a dat seama că nu trebuie să mai folosească ecranele înainte de culcare, adică fără telefon sau laptop în pat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net