Așa mamă, așa fiică! Shiloh și Angelina Jolie, apariție surpriză la concertul Måneskin

Ultima actualizare:

Angelina Jolie se află la Roma, pentru a flma noua peliculă pe care o regizează, „Without Blood”. Dar, cum în viață e bine să îmbini utilul cu plăcutul, actrița a luat o mică pauză de la activitățile sale de zi cu zi pentru a participa la concertul trupei Måneskin, câștigătoarea ediției de anul trecut a Eurovision.

Angelina Jolie a fost surprinsă la finalul cestei săptămâni la concertul Måneskin de la Roma, alături de Shiloh, fiica de 16 ani pe care o are împreună cu Brad Pitt. Într-un videoclip postat pe Twitter, mama și fiica se distrau pe cinste la spectacolul care a avut loc la Circo Massimo, în Italia.

S-ar putea să îți placă și:  Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie! Actrița „a încercat în mod intenţionat să îl rănească”

„Angelina Jolie ești altceva”, a scris un fan pe Twitter. În cadrul postării, el a atașat și un videoclip cu Angelina în care zâmbea larg și dădea din cap pe muzica artiștilor care au făcut furori cu piesele „Beggin” sau „I wanna be your slave”. Se pare că Angelina și fiica ei mijlocie au ales să se asorteze: dacă adolescenta a prtat un tricou negru lejer, mama ei a optat pentru aceeași paletă cromatică.

Angelina Jolie, mare fan Måneskin

Actrița a fost puțin mai elegantă decât fiica sa și a optat pentru un top din dantelă, la care a asortat un blazer negru din catifea. 70.000 de persoane au participat la eveniment și persoanele prezente au postat mai multe imagini și filmări cu faimoasa Angelina Jolie, dar și cu Shiloh, căci cele două au cântat din răsputeri și pare că știu multe dintre melodiile artiștilor.

Nu rata nici: VIDEO Angelina Jolie i-a făcut să zâmbească pe copiii din Ucraina. Imagini emoționante cu vedeta de la Hollywood

Printre ceilalți invitați care s-au aflat în zona VIP se numără și Gabriele Muccino, Anna Ferzetti și Anna Foglietta. Potrivit rapoartelor care au ajuns în posesia jurnaliștilor de la Wantedinrome.com, la începutul săptămânii trecute membrii trupei au fost rugați insistent să amâne spectacolul la care vedetele s-au vândut ca pâinea caldă.

Teama autorităților a avut legătură cu posibilitatea participanților de a se infecta cu virusul COVID-19. Consilierul pentru evenimente mari al orașului, Alessandro Onorato, a criticat cerințele doctorilor și a confirmat că totul avea să se desfășoare conform planului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net