Fiica lui Augustin Viziru se transformă în Angelina Jolie. Înfăţişarea de la care nu-ţi poti lua ochii

Ultima actualizare:

Fetița actorului Augustin Viziru, Maria, pare că se transformă, de la o zi la alta, într-o micuță Angelina Jolie.

Augustin Viziru, alături de fiica lui, Maria
Augustin Viziru, alături de fiica lui, Maria

Actorul Augustin Viziru a decis să înmoaie mai mult inimile fanilor săi, așa că a publicat o nouă fotografie cu fetița lui, Maria, pe contul său personal de Instagram.

Micuța Maria are trăsăturile Angelinei Jolie

Fetița a reușit să strângă aprecierile celor peste 4.000 de persoane care i-au îndrăgit și comentat postarea, aducând doar cuvinte de laudă pentru Maria și l-au felicitat pe Augustin, deoarece dă dovadă că e un tată model, care acceptă și înțelege nevoile unui copil din secolul 21.

Vezi și Amintiri din copilărie cu Augustin Viziru. Cum l-a salvat tatăl de furia polițiștilor: «Pentru mine a fost un zeu. Mă uitam la el ca la soare»

După ce s-a făcut remarcat pentru rolul său ca Aziz bin Hussein el Jsir, din telenovela "Iubire și onoare", în 2010, zece ani mai târziu, visul acestuia s-a împlinit, reușind să aibă o fetiță, pe care și-o dorea foarte mult. În anul 2020, pe data de 14 iunie, Augustin a putut să-și strângă în brațe fetița, care a reușit să strângă zâmbetele familiei, dar și al fanilor de pe Instagram.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Augustin Viziru a declarat că nu o să fie niciodată un tată sever cu fata lui, iar nimic din ce o să facă această nu o să-l dezamăgească vreodată. 

"Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Nu mă poate dezamăgi vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea", a declarat Augustin Viziru, pentru Click!.

Citește și Ce a dus la ruptura dintre Augustin și Lucian Viziru?: „Drumurile noastre s-au separat”

Augustin Viziru, printre cei mai importanți actori din industria cinematografică românească

Actorul este recunoscut pentru producțiile „Umbre” și „Faci sau taci”, unde a avut parte de mai multe roluri și funcții importante, pentru a aduce pe micile ecrane unele dintre cele mai bune producții cinematografice românești.

Totuși, popularitatea acestuia a atins cu totul alte culmi când, în 2020, acesta a fost cooptat să participe la emisiunea Survivor România, unde a făcut parte din echipa faimoșilor. Din păcate, în timpul unei probe, acesta s-a accidentat la picior, iar la recomandările medicilor din Republica Dominicană, s-a întors în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net