Bono s-a întâlnit cu președintele Macron și soția sa, la Palatul Elysee

image
Bono s-a întâlnit cu soţii Macron la Palatul Elyseefoto: Hepta

Liderul trupei U2 s-a întâlnit ieri cu preşedintele Franţei. Emmanuel şi Brigitte Macron l-au primit pe Bono la Palatul Elysee, unde au discutat despre acţiunile organizaţiei umanitare ONE, unde artistul este co-fondator. Cântăreţul caută soluţii pentru a-i ajuta pe sărăcii lumii, în special populaţia din Africa.

În cadrul campaniei sale pentru combaterea sărăciei şi stoparea bolilor din Africa, Bono i-a făcut o vizită preşedintelui Franţei. De altfel, cântăreţul este un obişnuit al Palatului Elysee şi a încercat să găsească soluţii pentru ţările sărace şi alături de fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy.

Bono, primit cu zâmbetul pe buze de Emmanuel şi Brigitte Macron

Îmbrăcat la patru ace, Paul David Hewson, poreclit Bono, a urcat ieri treptele Palatului Elysee, scrie Express. El a fost primit de soţii Macron, iar după discuţie au făcut câteva poze împreună.

Brigitte (65 de ani) a purtat o rochie mini albastră şi un sacou în aceeaşi nuanţă. Prima Doamnă a Franţei a fost toată numai un zâmbet, mai ales că este şi fană a trupei U2. Şi solistul irlandez o stimează şi declara în urmă cu câteva luni că nevasta lui Macron este pasionată de educaţia tinerelor fete, mai ales că ea a fost şi profesoară.

La ultima vizită la Palatul Elysee, Bono spunea că Macron i-a confirmat că Franţa va creşte asistenţa pentru dezvoltare cu 0,55 din PIB în 2022.

Şi-a anulat concertele după ce a rămas fără voce pe scenă

La începutul lunii septembrie, celebrul solist al trupei U2 a trebuit să-şi anuleze concertul la numai câteva minute după ce a urcat pe scenă la Arena Mercedes-Benz din Berlin.

image
Artistul şi-a anulat concertele

Cântăreţul a rămas brusc fără voce, în timp ce cânta piesa “Red Flag Day”, de pe albumul Songs of Experience, pe 1 septembrie. Fanii au încercat să-l ajute, înlocuindu-l cu glasurile lor. Însă starul a trebuit totuşi să renunţe la concert în faţa miilor de fani dezamăgiţi. Colegii au anunţat că nu ştiu ce s-a întâmplat şi că solistul va merge la medic. Au promis de asemenea că vor relua concertul la o dată care se va anunţa ulterior.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
drutu angelin george disparut jpg
neuroni creier shutetrstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj