Ups! Brad Pitt, în tandrețuri cu o blondă. S-a încins atmosfera pe un iaht sau doar promovează Bullet Train?

Ultima actualizare:

Brad Pitt se bucură în sfârșit de viață după divorțul de Angelina Jolie. Actorul a fost văzut recent pe un iaht luxuriant, în compania unei blonde misterioase, pe care o îmbrățișa într-o maniera suspect de familiară, ca și cum se cunoșteau de ceva vreme. Fanii au intrat imediat la bănuieli și s-au întrebat dacă nu cumva Brad este implicat într-o nouă relație.

Ups! Brad Pitt, în tandrețuri cu o blondă
Ups! Brad Pitt, în tandrețuri cu o blondă

Brad Pitt nu poate face nici măcar o mișcare fără ca fotografii și paparazzi să nu surprindă momentul, indiferent cât de mult ar vrea să se ferească câteodată de lentila camerelor. Ultima ipostază în care actorul și-a făcut apariția, îl arăta bordul unui iaht, unde se afla alături de o domnișoară blondă, căreia îi acorda deosebit de multă atenție și față de care se manifesta extrem de afectuos. 

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»

Brad era, ce-i drept înconjurat de un anturaj întreg, dar nu s-a sfiit să-și exprime sentimentele față de misterioasa femeie. Îmbrățișări, zâmbete și afecțiune, astfel s-a desfășurat interacțiunea dintre actor și misterioasa tânără. Deci ce se întâmpla până la urmă?

Care este de fapt povestea din spatele imaginilor dintre Brad Pitt și domnișoara misterioasa

Se pare că femeia văzută în tandrețuri cu Brad Pitt este o fotografă, de pe platoturile de filmare ale noului său film, «Bullet Train», posibil ultima producție în care publicul va avea ocazia să-l vadă pe actor. 

Vezi și: Procesul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Ce preț ar putea plăti actrița

Brad și-a anunțat retragerea din actorie, iar ieșirea de pe marea «scenă a Hollywood-ului» se dorește a fi memorabilă. La acest moment filmările au loc în Paris, iar în imaginile suprinse, actorul se află pe un iaht, alături de întreaga echipă, în timp ce navighează pe râul Sena. Pelicula «Bullet Train» este un film de acțiune în care Brad Pitt are de-a face cu lumea interlopă din Tokyo. 

Brad Pitt a dezvăluit recent drama personală prin care trece. Actorul suferă de o afecțiune neurologică rară, numită, prosopagnozie, care îi afectează capacitatea de a recunoaște chipuri familiare, cum ar fi cele ale familiei, iar în cazuri extreme pacienții nu-și mai recunosc nici măcar propria lor imagine în oglindă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net