Bradley Cooper, vânzător la un fast food din New York. Surpriză totală pentru clienți. VIDEO

Bradley Cooper, faimosul actor și regizor, a lăsat pentru o zi lumina reflectoarelor și s-a aventurat în lumea bucătăriei. Într-o apariție surprinzătoare în West Village, New York, starul "Maestro" a devenit bucătar la un camion de mâncare, oferind new-yorkezilor o experiență gustativă inedită.

Bradley Cooper. Foto: arhiva.
Bradley Cooper. Foto: arhiva.

Bradley Cooper și camionul Danny & Coop's Cheesesteaks

Cooper s-a alăturat echipei de bucătari de la Angelo's Pizzeria din South Philadelphia, orașul său natal, pentru a pregăti și servi celebrele fripturi de brânză Philly. Camionul de mâncare, denumit "Danny & Coop's Cheesesteaks", a atras atenția trecătorilor și a devenit locul de întâlnire pentru gurmanzi curioși.

O experiență culinară cu Bradley Cooper

Pe lângă delicioasele sandvișuri pregătite cu măiestrie, Cooper a adus și farmecul său natural în bucătărie. Danny DiGiampietro, co-proprietar al Angelo's Pizzeria, l-a numit pe actor „un natural” în industria alimentară. Linia de clienți a fost completată de vedete precum Laura Dern și Gigi Hadid, care au venit să se bucure de gusturile autentice oferite de acest duo inedit.

Generozitate și caritate

Cu inima deschisă, Cooper și echipa sa au oferit new-yorkezilor nu doar o experiență culinară de neuitat, ci și o cauză nobilă. Toate veniturile obținute din vânzarea cheesesteak-urilor, cu un preț de zece dolari fiecare, vor fi donate unor organizații de caritate alimentară. „100% din încasări vor ajuta la hrănirea newyorkezilor aflați în nevoie", se specifica într-o notă pe semnul meniului.

De la ecran la bucătărie

Bradley Cooper, cunoscut pentru rolurile sale memorabile, inclusiv cel de maestru bucătar în filmul "Burnt" din 2015, demonstrează că talentele sale se extind și în bucătărie. Aflat la granița dintre lumea filmului și cea culinară, Cooper și DiGiampietro își propun să deschidă un magazin de cheesesteak în New York, vis pe care îl dezvăluie și îl împărtășesc cu fanii prin intermediul unui cont de Instagram dedicat "Danny & Coop's".

Bradley Cooper a reușit să aducă magia Hollywood-ului în lumea gastronomiei stradale, surprinzând și încântând New York-ul cu un adevărat festin culinar. Dincolo de "fripturile" de brânză Philly delicioase, evenimentul a fost marcat și de generozitatea actorului, transformând o zi obișnuită într-un prilej de caritate și bucurie culinară pentru comunitatea din West Village.

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net