Ce-a făcut iubitul lui George Michael în noaptea morții artistului. Locul ciudat unde a dormit

Ultima actualizare:

    George Michael și Fadi Fawaz, plimbându-se liniștiți pe străzile orașului elvețian Zurich, în anul 2015Foto: Splash News
George Michael și Fadi Fawaz, plimbându-se liniștiți pe străzile orașului elvețian Zurich, în anul 2015Foto: Splash News

Poliția britanică a demarat o amplă anchetă pentru a stabili dacă moartea lui George Michael are vreo legătură cu drogurile. În cazul în care această pistă se va confirma, atunci, organele de anchetă vor încerca să afle cine a fost persoana care îi furniza lui George Michael substanțele stupefiante. Deocamdată, medicii legiști nu au putut stabili dacă decesul lui George Michael a fost legat de o cauză naturală.

Fadi Fawaz (43 de ani), iubitul lui George Michael, a mărturisit faptul că a adormit în mașină în noaptea morții artistului. Fadi este cel care l-a găsit pe George Michael în noaptea de 25 decembrie fără răsuflare, pe patul său din locuința din Oxfordshire. 

Se pare că polițiștii ar vrea să îl chestioneze pe iubitul lui George Michael pentru a stabili dacă acesta consuma sau nu droguri. „Lui Fadi i-au dat câteva zile răgaz ca să plângă moartea lui George. Există suspiciunea rezonabilă că moartea lui George Michael a fost provocată de consumul de droguri”, a mărturisit pentru Daily Mail o persoană apropiată artistului, dar care a vrut să rămână anonimă. 

Mai multe zvonuri au apărut în presa din Marea Britanie legate de faptul că Fadi ar fi petrecut cu George tot weekendul înainte ca solistul să treacă în neființă. Fadi a negat informațiile. „Poliția știe ce s-a întâmplat. Asta e cel mai important lucru. Nu l-am văzut în acel weekend. În plus, înainte să moară, eu am ațipit în mașină și acolo am dormit.”

James Eschauzier (49 de ani), unul dintre fanii apropiați de George Michael, a mărturisit faptul că artistul se simțea foarte singur în ultimele sale luni de viață. El a spus că George l-a chemat într-o seară la el acasă și au început să cânte melodia Careless Whisper. „Se simțea foarte singur. Mi-am dat seama că George locuia singur. Nu avea menajeră și niciodată nu a vorbit despre existența vreunui partener de viață.”

Moartea lui George Michael este catalogată, în continuare de poliție, ca fiind inexplicabilă.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png