Ce bine arată soția lui Rod Stewart la 51 de ani! Artistul o răsfață pe Penny cu cele mai scumpe cadouri

Rod Stewart arată impecabil la 77 de ani, dar nici soția lui, Penny Lancaster, nu se lasă mai prejos! Cei doi au plecat într-o vacanță de familie în Toscana, iar copiii i-au însoțit peste tot, în ciuda faptului că sunt înaintați în vârstă.

1 rod stewart si penny lancaster jpg jpeg

Penny Lancaster a reușit să surprindă pe toată lumea la 51 de ani, fie că vorbim despre jurnaliști autohtoni sau de peste ocean, paparazzi sau fani. Blondina petrece câteva zile în Italia, alături de soțul ei, cunoscutul artist Rod Stewart, iar ținutele sale răvășitoare au făcut furori în orașul pe care cei doi îl vizitează în ultima perioadă.

Vezi și:  Rod Stewart a lansat o piesă despre „sexul uimitor” cu fosta sa iubită. Ce spune actuala soţie

Dacă în mod normal îmbracă uniforma de poliție, pentru că lucrează ca agent voluntar, soția lui Rod Stewart a dat hainele oficiale pe outfit-uri care mai de care mai îndrăznețe. Unul dintre look-urile sale, format dintr-un negligee scurt, cu dantelă și animal print, a fost completat de machiajul natural și părul coafat lejer, lăsat desprins pe umeri.

Penny Lancaster și Rod Stewart au cheltuit o mică avere pe vacanța din Toscana

Pe lângă aspectele deja menționate, Penny nu a dat greș nici la capitolul accesorii, unde a optat pentru mai multe bijuterii masive din aur, printre care câteva brățări, un lanț și un inel, dar și o geantă de la Chanel care costă câteva mii de euro. Rod Stewart a purtat un costul gri deschis, format din sacou și pantaloni scurți, o cămasă albă de in, câteva lanțuri și o geantă verde.

Nu rata nici: Cum şi-a descoperit Rod Stewart o fiică despre care nu ştia. Asemănarea l-a uluit

Alături de cei doi se află fiicele artistului, Kimberly, 42 de ani, Ruby, 35 de ani, și Renee, 30 de ani, dar și băieții Sean, în vârstă de 41 de ani, și Liam, în vârstă de 27 de ani, Alastair, 16 ani și Aiden, 11 ani. Întreaga familie se răsfață pe un iaht care costă aproape 300.000 de euro pe săptămână, semn că Rod Stewart le face toate poftele celor pe care îi iubește cel mai mult!

El și Penny Lancaster sunt căsătoriți din anul 2007 și formează un cuplu de aproape 23 de ani, din anul 1999. S-au cunoscut datorită profesiilor, căci el era marele artist pe care îl cunoaștem, iar ea fusese angajată să-i fie fotograf. La scurt timp după ce s-au cunoscut, nu s-au mai putut abține și au început să se afișeze în spațiul public, relatează OK Magazine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banne Liviu varciu
Denisa Răducu jpeg
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net