Cea mai hot apariție de la VMA'S! Anitta a lăsat inhibițiile acasă

Ultima actualizare:

Larissa de Macedo Machado, cunoscută sub numele de scenă Anitta, a fost vedeta serii la decernarea premiilor VMA'S. Artista a îmbrăcat o rochie foarte îndrăzneață, care a lăsat prea multe detalii imaginației. Fanii au părut să fie cuceriți de alegerea vestimentară a vedetei!

Anitta a făcut furori la VMA'S
Anitta a făcut furori la VMA'S

Anitta a demonstrat că are foarte mult curaj. Solista și-a făcut apariția, pe covorul roșu de la VMA's, purtând o rochie a casei de modă Schiaparelli, cu un decupaj amplu în dreptul unuia dintre sâni. Cântăreața s-a simțit în largul ei în fața zecilor de aparate de fotografiat și a împărțit zâmbete, în stânga și în dreapta. 

Decernarea premiilor VMA de anul acesta a fost marcată de ținute provocatoare și de momente la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Formația MANESKIN, câștigătoarea competiției Eurovision în anul 2021, a urcat pe scenă și a oferit privitorilor motiv de dezbaterii.

Citește și: Johnny Depp, în rol de mascotă, la Premiile VMA

Liderul trupei, Damiano, a purtat o pereche de pantaloni lucioși, cu un decupaj considerabil în zona posteriorului. Nici Nicki MInaj nu s-a lăsat mai prejos! Artista a purtat o ținută care a amintit foarte mult de aspectul păpușilor Barbie! 

Un alt moment inedit al serii a fost prezența lui Johhny Depp. Artistul a depășit recent o perioadă dificilă a vieții sale, mai exact procesul zgomotos împotriva fostei sale soții, Amber Heard. 

Figura lui Depp, intrat în transmisiune live, a fost proiectată asupra mascotei emisiunii: un astronaut. Depp a spus câteva glume și a demonstrat că a rămas aceeași persoană plină de umor în ciuda obstacolelor cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Vezi și: Amber Heard, disperată din cauza succesului lui Johhny Depp? Ce mesaj i-a transmis?

Procesul în care a fost implicat l-a făcut mai sărac cu două milioane de dolari pentru că aceasta este suma pe care actorul trebuie să o plătească pentru defăimare. Pe de altă parte, banii pe care Amber trebuie să îi ofere fostului soț sunt mai mulți. Conform instanței, Amber Heard îi datorează lui Depp nici mai mult, nici mai puțin de 8 milioane de dolari.

Sursă foto: Instagram Anitta

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net