Cele mai bizare apariții de la gala MTV. Lady Gaga și Miley Cyrus i-au șocat pe toți


    Lady Gaga a făcut paradă de măștiFoto: Gettyimages
Lady Gaga a făcut paradă de măștiFoto: Gettyimages

Un show cum nu a mai fost! Gala premiilor MTV VMA s-a desfăşurat duminică, la New York, în aer liber. Marea vedetă a serii a fost Lady Gaga, cu nouă ținute și măști.

În ciuda pandemiei mondiale de COVID-19, ceremonia anuală de acordare a premiilor MTV Video Music Awards a avut loc. A fost primul eveniment de anvergură al industriei muzicale de când a început lupta cu virusul ucigaș, în urmă cu 6 luni. S-au luat măsuri speciale pentru a preîntâmpina infectarea. Artiştii au urcat pe scenă în diferite locaţii, fără audienţă. Pentru a respecta distanțarea socială, unele vedete s-au pozat în prealabil pentru covorul roşu. Nu au fost prezente la eveniment. Unele momente de show au fost înregistrate înainte. Lady Gaga (34 de ani), marea câștigătoare a serii, a plecat acasă cu 5 trofee. Ea a șocat publicul cu parada sa de măști, îndemnând fanii tot timpul să-i urmeze exemplul: ”este un semn de respect”.

Cântăreața de 34 de ani a schimbat 9 ținute

La început, artista a apărut într-o ținută șocantă cu un glob transparent pe față, rochie metalizată, într-o ținută de creație personală. Apoi, când a primit premiul pentru cea mai bună colaborare, a venit într-o rochie marca Iris Van Herpen cu mască roz. S-a schimbat ulterior într-o ținută verde, creație Christopher John Rogers. A purtat o mască încornorată cu această ocazie. Câteva minute mai târziu, când a fost desemnată Artistul Anului, a revenit în scenă cu o mască argintie, cu rochie asortată, creație proprie, cea mai șocantă ținută a serii. Diva a mai purtat încă cinci ținute, toate concepție proprie, care mai de care mai sofisticate, o costumație cu pene, o costumație cu pantaloni scurți, o costumație inspirată după astronauți, în culori mov și roz și două costumații mai sexy, în chiloți și sutien, la care a avut de fiecare dată mască adecvată. Ariana Grande a fost a doua mare câștigătoare, cu 4 premii. Printre cei care au mai cântat la eveniment s-au numărat BTS, The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma. Pentru prima oară s-au acordat premii pentru cel mai bun video de acasă și cea mai bună interpretare în carantină.

Miley Cyrus a avut cea mai îndrăzneață ținută

Dacă Lady Gaga a impresionat audiența cu ținutele sale șocante cu măști, la capitolul ținută sexy a fost întrecută de Miley Cyrus. Cântăreața, în vârstă de 27 de ani, a avut de departe cea mai îndrăzneață și cea mai provocatoare costumație a serii. Miley a purtat o ținută neagră mulată cu încrustații argintii, complet transparentă. I se vedeau perfect sutienul și chiloții negri prin aceasta.  Surpriza a fost că, de fapt, costumația ce părea rochie era un compleu, iar fusta s-a dovedit ușor detașabilă. În timpul show-ului, artista a scos-o și a rămas numai în chiloți. Ea s-a urcat astfel pe un glob gigantic suspendat de un lanț. Totul în amintirea videoclipului său celebru ”Wrecking Ball”.

Lista câștigătorilor:

Videoclipul anului: The Weeknd – „Blinding Lights”Cel mai bun nou artist: Doja CatCel mai bun cântec Hip-Hop: Megan Thee Stallion – „Savage”Cel mai bun videoclip : H.E.R. – „I Can’t Breathe”Artistul anului: Lady GagaCel mai bun cântec R&B: The Weeknd – „Blinding Lights”Cel mai bun cântec Pop: BTS – „On”Cel mai bun Video de Acasă: Ariana Grande & Justin Bieber – „Stuck with U”Cântecul anului: Lady Gaga cu Ariana Grande – „Rain On Me”Cel mai bun cântec Latino: Maluma ft. J Balvin – „Qué Pena”Cea mai bună Regie: Taylor Swift – „The Man”Cea mai bună Colaborare: Lady Gaga cu Ariana Grande – „Rain On Me”Cel mai bun K-Pop: BTS – „On”Cel mai bun Grup: BTSCel mai bun cântec Alternativ: Machine Gun Kelly – „Bloody Valentine”Cel mai bun cântec Rock: Coldplay – „Orphans”Cea mai bună intrepretare în carantină: CNCO – Unplugged At HomeCea mai bună Cinematografie: Lady Gaga și Ariana Grande – „Rain On Me”Cea mai bună Regie artistică: Miley Cyrus – „Mother’s Daughter”Cele mai bune efecte vizuale: Dua Lipa – „Physical”Cea mai bună coregrafie : BTS – „On”Cea mai bună editare: Miley Cyrus – „Mother’s Daughter”Cântecul verii: BLACKPINK „How You Like That”.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
inna sexy jpg
loredana groza si sotul 7 webp
horoscop jpg
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței